Mennyit érhet a régi gépem (darabonként írjatok árakat kérlek)?
Videókártya: ati radeon 9800 se
Proci:amd athlon 9800 se
Alaplap: A7N8X-X
300w táp
Plusz még hdd k stb (azokhoz annyira nem értek)
Gyűjtőket nem érdekelhet?
Ezek nem gyűjtői darabok, hanem tömeggyártott elavult hardverek. Az összértéke valahol az elektronikai hulladék és bolhapiaci 2-3 ezer forint között mozog.
(amd athlon 9800 se - ilyen processzor nem létezik)
A prcesszor biztos, hogy nem athlon 9800 se, mert ez az alaplap ilyen procit nem támogat. Valamilyen 1800+, vagy 2800+ lesz.
Kb egy hónapja vettem hasonló SocketA alaplapú számítógépet(ház, 300W táp, alaplap, Athlon XP 2200+ processzor, 1,5 giga ram, 60 giga hdd, videokártya nem volt benne). 500 ft-ot fizettem az egészért. Igaz, nekem csak a ház kellett, mert az viszonylag jó volt.
Gyűjtési szempontból még nem elég régi. Ettől függetlenül darabját 500 ft-ért meghirdetheted szerintem.
A 9800 se az egy 5 ezres.
A többi együtt szintén 5 ezer, ha működik.
A videokártya engem érdekelhet majd a jövőben, de most nincs hobbizásra keretem.
Értékesíténi tudod: vatera, hardverapro, FB retro számítógép csoportok. (Ezeken találsz majd árakat is, így be tudod lőni a sajátjaidat)
Egy lassan 20 éves alaplapról beszélünk... Itt már minden eltelt üzemóra ajándék.
Már az is csodaszámba megy, hogy a betápnál az olajos kondenzátorok még nem száradtak ki teljesen.
Ilyen kaliberű PC-ket anno mikor iskolai selejtezés volt, az elektronikai hulladékgyűjtőbe vittük teherautóval, és kilóra adtuk le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!