Valóban szükség van az egyetem első napjától kezdve, vagy bármikor notebookra? Rendszeresek az arra vonatkozó kérdések, hogy milyen legyen.
Nem szükséges, de erősen ajánlott. Ez kb. olyan hogy autó nélkül is ellehet jutni 200-300km-es távolságba, csak kérdés hogy milyen macerával és mennyi idő alatt.
Egyébként egyetemre bőven elég egy 150-200 ezer körüli laptop. Az már bőven kiszolgálja a tanéveket.
Hat a Microsoft oficehoz egy 50 ezres hasznalt laptop is elég de ha jatszani is akarsz akor ot mar tobbet kell belefektetni.
Ha olyan egyetemre mész ahol van auto cad akkor megint zsebbe kell nyúlni 4 gigas kartyahoz
#1 hát microsoft office egy krumplistésztán is elfut. Nekem 20 ezres hasznalt gépen is elment office.
De peldaul ha videot akar vagni oda tenyleg kell erosebb gep kerdezotol függ
Nem csak az office és a videóvágás létezik. Vannak köztes felhasználási területek is, de úgy látszik te csak végletekben vagy képes töprengeni.
A példád meg demagóg, mert semmi jelentősége annak, hogy milyen konfiguráción fut a lassan már szállóigévé váló office.
"de úgy látszik te csak végletekben vagy képes töprengeni."
direkt irtam hogy kérdezőtől függ.
Mire gondolt a költő?
Most az a baj, hogy úgy gondolod, hogy nincs szükség laptopra az egyetemhez? vagy az, hogy szerinted erős gépet vesznek a semmiért?
Gép mindenképpen kell, még az első nap előtt is (ha nincs asztali gép) Neptunból kinyomtatni a beiratkozáshoz a nyomtatványokat/beiratkozni/tárgyakat felvenni stb stb
Erősebb gép nem feltétlen rossz, másra is használhatja. Én nem gondolnám, ha valakinek otthon van egy gamer gépe, majd akar egy gamer laptopot mellé.
Nem én voltam aki többeket lepontozott.
Az a kérdés, hogy valóban szükség van notebookra (ott helyben), nem elég-e egy otthoni gép, vagy akár egy telefon? Ha jól tudom, a Neptun webes rendszer, és sok nyomtatóhoz telefonnal is lehet csatlakozni. Persze mondjuk egy leendő gépészmérnöknek nem árt, azt aláírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!