Melyik egyetem melyik karát ajánlanátok, amelynek elvégzésével képes leszek beágyazott rendszerek firmware-ének megírására, gépi tanulás, deep-learing, AI projektekbe integrálására?
Figyelt kérdés
Szakirány változtatáson gondolkodom hardver irányból szoftverre, de nem tudom mi lenne a helyes út, ugyanis annak idején nem tájékozódtam ezen a területen, de időközben rájöttem, hogy hosszú távon hivatásként inkább ezzel szeretnék foglalkozni, a hardver részét pedig meghagynám hobbinak. Nem érdekel az app és játékfejlesztés meg hasonló "megfoghatatlan" dolgok, hanem mondjuk ki, leginkább a robotok és egyéb autonóm gépek vezérlése.
Előre is köszönöm a konstruktív jellegű hozzászólásokat.
2021. okt. 15. 10:29
1/4 anonim válasza:
Mint oly sokszor, most is a Google segített:
2/4 anonim válasza:
Én elfogult vagyok, de matek irányból mennék arrafelé. Szóval matek szak. Az infó részét sokkal könnyebb megtanulni, ha van erős matek alapos, mint fordítva. Az AI meg full matek. Az, hogy melyik egyetem, azt döntsd el te, szerintem ez számít kevésbé. Persze olyat válassz, ahol elindul.
3/4 anonim válasza:
A leírtak alapján BME-VIK mérnökinfo.
4/4 anonim válasza:
BME VIK Mérnökifó.
Pont Mesterséges intelligencia előadás felvételt hallgatok és picit unalmamban gyakorizom közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!