Ha el akarok adni egy videókártyát, és a vevő adásvételi szerződést kér a hátralévő garancia miatt, arra miért van szükség?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 12:58
1/10 anonim válasza:
Passz de én biztos nem kinlódnék ilyennel. Ha ennyire biztos akar lenni a garanciában akkor vegye meg újonnan.
2/10 A kérdező kommentje:
Most ezt én sem értem. Odaadom az eredeti "garis számlát", de az az én nevemen van nyilván, mivel én vettem anno...
2022. júl. 22. 13:11
3/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy ki nevén van a számla, a garancia a termékre vonatkozik nem a vevőre...
4/10 Gugu Gabor válasza:
akár hányszor vittem gariztatni valamit tőlem max email címet, telefonszámot kértek hogy értesítsenek ha elkészült személyit sosem.
gondolom túl aggodja, de ezzel te nem tudsz mit tenni max ne add el neki ha nem szeretnél vesződni vele.
sajna sokan szeretnének jól járni a használt cuccokkal de az ezzel járó rizikót nem akarja felvállalni pedig mindig van még a legjobb indulattal is
5/10 anonim válasza:
Melléadod a garipapírt, és kész. Aki ennyire túlgondolja, azt engedd el, és add el másnak.
6/10 A kérdező kommentje:
1es minek lett lepontozva?
2022. júl. 22. 14:00
7/10 anonim válasza:
Igazából mindegy teljesen, ha írtok egy adásvételit abból nem lesz úgymond semmi hátrányod.
8/10 anonim válasza:
A gari miatt nincs rá szükség.akkor látom értelmét ha betörnek hozzá és ellopják a gépét, akkor tudja igazolni hogy vett egy kártyát,és a biztosító kártalanítja.
9/10 anonim válasza:
alzánál szoktak szopózni, hogy csak a vevő viheti be gariztatni.
oda én szoktam irni adas vételit ha onnan vásárolt cuccot adok el
10/10 anonim válasza:
#9: Én még sose tapasztaltam ilyent, pedig már nem egy cuccot vittem vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!