Érdemes ujj videokártyát külföldi pl német garanciával vásárolni?
Figyelt kérdés
Nézegettem a hardveraprón a videokártyákat és aránylag jó áron találtam párat de van amelyik kinti német garanciás.Kérdeztem a srácot mennyire macerás ez a fajta garancia azt mondta angolul ír az ember a boltnak és 5 nap kiszállítás ha valami baj van 5 nap vissza és átszámolva kiküldés 1800Ft a kártyát visszaküldve nekünk a cég megint 1800Ft.Nem tudom ez megérheti vagy sok macera lenne vele?2021. ápr. 30. 22:57
1/4 anonim válasza:
Én is így vettem kártyát, nem volt a garival semmi baj. Alapjáraton a cég garija vonatkozott rá, eun belül egyszerű elvileg.
2/4 A kérdező kommentje:
Most egy sráccal értekezetem,hogy hoz majd még kártyákat.Olyan fura olvasni,hogy hoz mikor azt olvasni,hogy hiány van.Honnan szerzik be jó áron a kártyákat mert jóval olcsóbban adja ő is pl mint sok helyen.Én néztem külföldi webshopokat de ugyan ilyen drága árakat találtam,hol lehet fellelni ezeket a kártyákat olcsóbban?Például egy ismerősöm emagos garanciával 116EFt ért vett újonnan ebben az évben egy olyan karit ami 234EFt most boltban,hogy csinálják?
2021. ápr. 30. 23:22
3/4 anonim válasza:
Visszaküldött, bontott, javított, használt termékek ezek, amik ennyire áron alul vannak.
4/4 A kérdező kommentje:
3/
Nem áron alul vannak mert még áron felül is 280EFt amit én néztem és bontatlan kártyák
2021. máj. 3. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!