Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCI EXPRESS 3. 0 foglalat...

PCI EXPRESS 3. 0 foglalat hány wattos videókártyát tud meghajtani különt táp nélkül? Úgy tudom a pci sloton75 watt megy át, de egy külföldi cikkben mintha azt olvastam volna, hogy 150 watt.

Figyelt kérdés
Egyébként egy hd 7770-et akarok venni és az 80 wattos,ezért kérdem,hogy kihajtaná e rendesen.

#Watt #Radeon #Pci express 3 #80 watt #75 watt
2013. okt. 10. 06:43
 1/2 anonim ***** válasza:

A kinézett videokártya úgy van tervezve és kialakítva, hogy a szükséges tápfeszültség egy részét külön csatlakozón kapja.

Szerintem célszerű a gyártó kívánalmaihoz tartani magunkat.

2013. okt. 10. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Az átviteli sebesség nagyobb, 500mb/s helyett tud 1000-et. Visszafelé kompatibilis, hiszen még az 500mb/secet sem használják ki a kártyák. Ugyanúgy 75 wattot tud felvenni a foglalatból, és minden 7770-nek kell külső tápcsati, mivel a fogyasztása ettől több és egy csatlakozón keresztül is 75 wattot tud felvenni és így jön ki a 150 watt. A kártya fogyasztása olyan 90-100 watt körül van, de itt szó sincs ilyenről, hogy mi hajt ki mit, mert a 2.0-ás Express Slot is elég jelenleg minden vga-nak.
2013. okt. 10. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!