Nem bootol be a számítógép mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyik napról a másikra nem bootol be a gépem,de maga a gép elindul. Viszont a szokásos 1 kis sípoló hang az elmarad. A monitor jelzője is csak villog,ha elkezd tölteni a gép akkor állandora szokott váltani. Egyszer betöltött a gép mióta rossz,azután kapott egy kék halalt pár percre rá. Hogy újra kell fog indulni a gép egy hiba miatt. Semmit nem változtattam rajta mostanában.2022. júl. 19. 07:41
11/17 A kérdező kommentje:
Igen akkor valszeg ez volt a története ennek. 😁 Köszi szépen a segítséget.
2022. júl. 19. 09:40
12/17 anonim válasza:
#9 azert meg mozgasd meg nem kizart hogy kontakt hiba.
Mi a tapod tipusa?
13/17 anonim válasza:
ha codegen cseréld azonnal be quiet vagy seasonic a jók
14/17 anonim válasza:
Annyit azért próbálj meg, hogy a modult kivenni majd vissza, nagyon minimális az esélye, de hátha kontakthiba.
15/17 anonim válasza:
Ha nem volt ki-be mozgatva szinte biztos, hogy nem kontakthiba. Az akkor szokott keletkezni ha kiveszed a modult, akkor a kosz ellepi az érintkezőt, vagy elhajlik. Ha nem volt mozgatva, ez kizárható.
16/17 anonim válasza:
Tudom, azért írtam én is hogy nagyon minimális az esélye, de mielőtt a kukába kerülne egy próbát megér, veszteni nem veszt vele.
17/17 anonim válasza:
#15 attol függetlenül meg lehet probálni hátha megjavul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!