Egy i5 7600K-t megéri lecserélni 40 ezer forintért egy i7 7700-ra?
Lesz számottevő különbség amiért megéri azt a 40 ezer forintot?
Asus Prime Z 270, 16GB DDR4 3000MHz amibe kerülne.
#5 ne legyél gyerekes. Feltettek egy kérdést amire te nem tudtál válaszolni csak beböfögtél valamit.
Eleve ha úgy gondolod, hogy ez konfig nem ér annyit hogy pénzt költsenek rá és inkább el kell adni, akkor másnak miért érné meg megvenni? :D Ez a tipikus öngól este.
A kérdésre válaszolva, 40 ezret tényleg nem ér ez a CPU. Az más kérdés hogy a magyar piacon ennyire árazzák be a hardver aprós ármanipulátorok.
Mivel írtad van másik géped, és nem fontos az azonnali csere, így én a helyedben kivárnám még esik az ára.
7) mi van?1 millás gépe van a kérdezőnek,tehát semmi értelme 7700-at vennie a 7700k helyett.nem tudsz olvasni?
'Feltettek egy kérdést amire te nem tudtál válaszolni csak beböfögtél valamit.'-melyik részét nem értetted a válaszaimnak?a kérdező értette,ha féleszű vagy az a te bajod, így jártál.
'így én a helyedben kivárnám még esik az ára.'-te isten barma.ahol ennyi pénz van ott másképp mennek a dolgok,ha láttál volna ennyi pénzt életedben akkor nem lenne nehéz belátni hogy szaros 10-20e Ft-nak nincs jelentősége.
Tegyük hozzá, hogy nem potyog a pénz az ölembe és amim van azért megdolgoztam, nem apuci bankkártyáját használom.
Szóval igen is számít az, hogy kapok e érdemleges változást ezért, vagy csak ablakon kidobott pénz lenne.
Az utóbbi időben sokszor már kevésnek bizonyult az i5, azért is váltottam új PC-re 5 év után. Viszont így akkor egyelőre jegelem a projektet, köszönöm a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!