Csak én vettem észre vagy tényleg kezdenek visszazökkeni laptopok árai arra szintre Pl 2019 árakra?
Nem feltétlenül, típusa válogatja, de mindenképp lejjebb mentek, mint minden más számtech terméké.
Én videokártyán látom hogy megy lejjebb, azért még mindig drága de legalább a qva jelző nincs előtte.
Ilyen euró árfolyam mellett ne reménykedjen senki.
Egyedül az igaz, hogy talán mérséklőtek az árak és lehet kapni 2 egyforma notebookot. A Covid pánik alatt nagyon durván felmentek és készlet sem nagyon volt. De szerintem az elképzelhetetlen, hogy olyan áron legyen bármi, mint 2019-ben. Már csak az alapanyag hiányt és az inflációt tekintve sem fog ez megvalósulni.
Nagyon nem... bár nehéz megmondani, ha inflációval is számolni akarunk. Én ugye magyarként forint alapon tudok tájékozódni. Az alapján viszont nagyon messze vagyunk még, hiszen a belépő használhatatlan új gépek a válság előtt 70-80 ezerbe kerültek, míg az első netezésre használható i3 procis ssd-s laposok 120-tól.
Gamer gép pedig volt már 220-250-től.
Gyorsan átnéztem mi a helyzet... szóval ezektől még egy 20%-kal el van maradva a piac (gamer esetén meg inkább 40-50%-kal). Az a 20% viszont éppen pont a forint romlása a dollárral szemben. Szóval mondhatjuk, hogy visszatértünk ami az egyszerű netező notik árait illeti, csak ebből viktorisztánban még nem érzünk semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!