Ha véget ér a járvány és visszazökken a világ a régi kerékvágásba, szeretnénk Írországba költözni a párommal. Hogyan tudunk lakást bérelni meglévő állás nélkül?
Meg lehet próbálkozni azzal, amit írtál. Mi nem próbáltuk ezt a módszert, amikor állás nélkül kiköltöztünk Írországba, így nem tudom működhet-e.
Mi az EazyCity szervezeten keresztül béreltünk szobát. Direkt külföldiek elszállásolására szakosodtak, így őket nem érdekli, van-e munkád. Előnye, hogy referenciát is adnak, ami későbbi szálláskeresésnél jól jön. Azt hiszem egy héttel kiköltözés előtt kell szólni.
Ez nyilván nem a legideálisabb, legköltséghatékonyabb megoldás. Mi 3 hetet töltöttünk ott, annyi idő alatt a férjem talált állást, így költözni is tudtunk.
Ez évekkel ezelőtt volt, nem tudom azóta mi változott.
Szia. Melyik városba mentek?
Én éppen itt vagyok.
Tényleg szükség van a PPS szamra, de sokan haza mentek szerintem nem lesz nehéz hazat , apartmant találni.
Lakást tudsz bérelni, munkát keresni és kapni viszont kell lakás cím és (pps szám, azaz adószám. )
kaució fizetésével vagy bérleti díj előre fizetésével fél/egy évre.
Egy honap kauciót kérnek a lakás havi díjának felel meg, tehát költözéskor ketto hónapot kérnek , onnantól számolva havonta fizeted.
Sok munkahely azzal kezdi az interjút hogy van e PPS szamod. Sajnos ez van , nem könnyű itt sem, reggebben az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!