Ha véget ér a járvány és visszazökken a világ a régi kerékvágásba, szeretnénk Írországba költözni a párommal. Hogyan tudunk lakást bérelni meglévő állás nélkül?
Figyelt kérdés
Én távmunkában vagyok szabadúszó, vinném magammal ezt, a férjem pedig targoncavezető-raktáros végzettséggel keresne állást majd kinn. Lakást tudnánk bérelni így valamilyen módon, vagy mindenhol fel kell mutatni munkaviszonyt? Van olyan mód, mivel ezt meg lehet kerülni? Pl: több kaució fizetésével vagy bérleti díj előre fizetésével fél/egy évre. Köszönöm előre is, aki érdemben válaszol.2021. febr. 16. 12:36
11/13 anonim válasza:
Tényleg PPS számmal kezdik az interjút? Nekem ez furcsa, tudtommal nem kérdezhetnek rá. Tőlem sosem kérdezték. Meg nincs is értelme, ha belegondolok, mert a PPS-hez kell a munka.
12/13 anonim válasza:
Az életünk már sose lesz olyan mint régen, úgy tervezgess. Még nem késő elhagyni ezt az országot.
13/13 anonim válasza:
Igaz hogy sokan mentek haza innen, de sokan is jöttek át UK-ből. Albit most k*rva nehéz találni, pláne ha nincs itteni referenciát. Ismerősöm 10 éves referenciával laig talált hiaba volt pénzr bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!