Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire számít az egéren a...

WinsThons kérdése:

Mennyire számít az egéren a szenzor?

Figyelt kérdés

Első sorban FPS játékokra szeretném használni az egeret. (CSGO, Valorant, PUBG)

Kettő között vacilálok.

1. [link]

2. [link]

Szint ugyan azon az áron tudnám beszerezni, de az 1.nek nagyobb az "IPS" korlátja (220) míg a 2.-nak 200. De viszont az 1. nek Pixart 3327 szenzorja van a másiknak meg pixart 3331.

Kérdés, hogy mennyit számít, hogy rosszabb a szenzor?

Az lenne a legfontosabb, hogy nagyobb rántásoknál se szálljon el az egér, ha jól tudom azt az "IPS" befolyásolja.

Melyik lenne nekem jobb döntés? Válaszokat előre is köszönöm.

#egér #szenzor #pixart 3331 #Pixart 3327
2022. júl. 3. 19:49
A kérdező szavazást indított:
1. (HP HyperX Pulsefire Core)
2. (SteelSeries Rival 3)
1 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Rosszúl írtam. Nem 200 IPS az 2.nak hanem 300.
2022. júl. 3. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem semennyire. A legalja hulladék optikai egerekkel multiztunk és lanoztunk évekig és mind jó volt. Azokhoz képest ez a 3000dpi már űrtechnika meg ki tudja hány IPS már űrtechnika.
2022. júl. 3. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Őszintén, ebben az árkategóriában és felhasználásra amire neked kell tökmindegy melyiket veszed ilyen szempontból
2022. júl. 4. 05:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt venném, amibe több az IPS. De előtte olvass teszteket róla. Mellesleg mi is szr egerrkkel játszottunk anno, de azóta aki tolta multiba (cs go, warzone) mindenkinek "profi" egere van (Razer Deathadder) és mind azt mondta, hogy jobban adja a fejeseket, mint egy egyszerű egér. Nekem is deathadder van, sokkal pontosabb mint vmi ócska irodai vacak, bár én nem vagyok az a nagy játékos. Azelőtt egy a4tech 747 volt, az valahol az irodaitól volt egy fokkal előrébb.
2022. júl. 4. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem Logitech MX Master 2S van, de nem vettem észre hogy jobban játszanék, mint 15 éve

¯\_(ツ)_/¯

2022. júl. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!