Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes lenne már leváltanom...

Érdemes lenne már leváltanom az egeremet?

Figyelt kérdés

Még 2017 végén vettem a Zowie FK1 egeremet, ami akkor egy eléggé felsőkategóriás gamer egér volt, viszont azóta jöttek ki új szenzorok, új egerek, megjelentek ezek a "lyukas" egerek is stb.

Viszont ez alatt a majdnem 4 év alatt semmi baja nem volt az egeremnek, most is ugyan úgy működik mint mikor megvettem, én nagyon szeretem és elégedett vagyok vele.

De pár héten belül újra el fogok kezdeni FPS játékokkal játszani, szerintetek érdemes lenne mostmár egy ilyen 3360-as szenzorral rendelkező új egeret venni, vagy annyira még nincs nagy különbség?

2021. júl. 8. 16:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem profi szinten FPS-ezel, akkor szerintem nem tapasztalsz nagy változást. Ha esetleg még se úgy működik, akkor érzed.

Kodiaknak volt egy videója az egerekről, azt érdemes megnézni.

2021. júl. 8. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!