Max az eladónak ér meg annyit.
A vásárlónak még a felét sem érdemes floppi meghajtóért fizetni 2022-ben. 2-3000 forintért vegyél egyet, ha nagyon kell, de 10000 forint kész pénzkidobás érte.
Minek az neked?
Én egyből kettőt is vennék, hogy a windowst gyorsabban telepíthessem velük.. 🤣
Egy időben árultam én is. Volt vagy 6-7 darab. 200ft-ért nem kellett a kutyának se. Aztán meguntam és kivittem mindet a hulladékudvarba. Most megint van pár darab. De ezeket már nem dobom ki, lehet belőle SSD tartó keretet csinálni.
Ami pedig ezt a hirdetést illeti úgy látom, csak árulni akarja, nem pedig eladni. A többi hirdetését is félelmetesen túlárazta. Lehet, ebből akar meggazdagodni.
#4-es lehet becsöppent egy melóhelyre, ahol a NYENYI lap floppy korszaka még annak kihalása után is sokáig élt és most a floppyról adatok akar nyerni.
Ezt meg is értem, de az oldalon volt pár olcsóbb is, miért pont a drágábbat, azt nem.
Egyébként az se mindegy, hogy mibe lesz berakva, mert ehhez mégha tápkábel lesz is, de egy jóideje már, hogy a gépekben nincs ilyen adatcsatlakozó.
Akkor viszont inkább USB -s kéne.
Nem.
a kuka melől is hoztam már el gépet, amiben volt az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!