Ha feltelepítem a Win 11-et egy új SSD-re egy jenlegi SSD-ről, utána a HDD-n lévő adataim elérhetőek lesznek?
Ha nem volt titkosítva akkor elérhető lesz.
De mind az újratelepítés felesleges (ha helyesen volt előtte telepítve) egyszerűbb klónozni,
mind az új kód felesleges, másik fiók szintúgy.
Partíció elérése nem függ az OS telepített helytől. A lényeg, ha felismeri az OS a partíciót, akkor tudja használni. Ha beteszed az SD kártyát a gépbe tudod olvasni? Hogy ne.
Arra figyelj, hogy ne legyen Bitlocker a partíción vagy exportáld ki a kulcsot, mert én jártam már úgy, hogy a Win11 automatikusan bekapcsolta a bitlockert ami védelem alá helyezte a particiót. Addig minden jól ment, míg újra nem tettem. Nyilván az új telepítés nem ismerte a feloldó kulcsot így lezárva maradt a partíció. Mivel én se tudtam a feloldó kulcsot az egész ment az egész a levesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!