Hi. Mindegyik egér talpa leválik egy idő után, vagy pedig vannak olyan egerek, melyeknek nem ragasztott a talpa, így le se válik, és ha vannak ilyenek, melyek ezek? A felső kategória érdekelne.
Ha nem valik le akkor lekopik.
A 12+ eves Mx518-asommal ruhat lehetne vasalni.
Nem használtam sok egeret életemben, egy-egy példányt akár 5+ évig is nyúzok... de összesen két szilikontalp jött le az elmúlt 25 évben.
Általában A4tech-et szoktam venni.
Mi az hogy ragasztott?
Minden egér burkolata műanyag öntvény. Legfeljebb ha eltörik ragasztom meg.. ☺️
Na szóval az utolsó hozzászóló értette, mire gondolok: na szóval az én Logitech G203 Prodigy -m talpa már kb. 3 év intenzív használat után levált. Az pedig nagyon kevéske egy gamer egértől... Én arra gondoltam a kérdésemmel, hogy van -e olyan egér, aminek a burkolata úgy van kiformázva, hogy ne is kelljen ráragasztania szilikontalpat. A 3. válaszadóm is értette, miről van szó, csak nem tudom, mennyire precíz az ő tapasztalata, ugyanis nem tudom, mennyire intenzíven használta az egereit.
Sajna a szavazást azt elizéltem, mivel ott nem tettem hozzá a kérdéshez ezt: "A felső kategória érdekelne". De mindegy, talán akkor is ez lett volna a szavazás végeredménye nagyjából.
Egyébként mindenkinek nagyon köszönöm a válaszadását és a szavazatát.
Miert is?
Semmiben nem hatraltat, miota megvan napi szinten tobb ora jatekot kiszolgalt.
Mai napig multit jatszok vele, semmilyen rgb-s csillamponiert sem cserelnem le.
"hogy van -e olyan egér, aminek a burkolata úgy van kiformázva, hogy ne is kelljen ráragasztania szilikontalpat. "
Az összes olyan.
Teflon van rajta.
Ugyanolyan egeret vettem a munkahelyi géphez és az otthonihoz is. Az otthoni hamar lekopott. Az otthoni asztal famintás, és mikro barázdált fa erezetes a felszíne a fa hatás érdekében. A nunkahelyi meg sima. Az otthonira ragasztottam másik talpat és ugyanúgy működik tovább.
Nem létezik olyan, ami nem kopik el egy idő után, szóval semmi értelme szavazgatmi melyik gyártó a legjobb. Egéralátét sem az ördögtől való dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!