Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hi. Mindegyik egér talpa...

Avair2010 kérdése:

Hi. Mindegyik egér talpa leválik egy idő után, vagy pedig vannak olyan egerek, melyeknek nem ragasztott a talpa, így le se válik, és ha vannak ilyenek, melyek ezek? A felső kategória érdekelne.

Figyelt kérdés
A szavazás tárgya, hogy amennyiben vannak jó talpú egerek, ki melyik egérgyártót részesítené közülük előnyben?

2022. jún. 22. 12:49
A kérdező szavazást indított:
ASUS
Logitech
Razer
Microsoft
SteelSeries
ZOWIE GEAR
Egyéb (pls. válaszban írd meg, ha van ilyen!)
5 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem ragasztott akkor mi? Csavaros? A csavart hogy rejtik el? Leragasztják? ;)
2022. jún. 22. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem valik le akkor lekopik.

A 12+ eves Mx518-asommal ruhat lehetne vasalni.

2022. jún. 22. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem használtam sok egeret életemben, egy-egy példányt akár 5+ évig is nyúzok... de összesen két szilikontalp jött le az elmúlt 25 évben.

Általában A4tech-et szoktam venni.

2022. jún. 22. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

Mi az hogy ragasztott?

Minden egér burkolata műanyag öntvény. Legfeljebb ha eltörik ragasztom meg.. ☺️

2022. jún. 22. 14:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Na szóval az utolsó hozzászóló értette, mire gondolok: na szóval az én Logitech G203 Prodigy -m talpa már kb. 3 év intenzív használat után levált. Az pedig nagyon kevéske egy gamer egértől... Én arra gondoltam a kérdésemmel, hogy van -e olyan egér, aminek a burkolata úgy van kiformázva, hogy ne is kelljen ráragasztania szilikontalpat. A 3. válaszadóm is értette, miről van szó, csak nem tudom, mennyire precíz az ő tapasztalata, ugyanis nem tudom, mennyire intenzíven használta az egereit.

Sajna a szavazást azt elizéltem, mivel ott nem tettem hozzá a kérdéshez ezt: "A felső kategória érdekelne". De mindegy, talán akkor is ez lett volna a szavazás végeredménye nagyjából.

Egyébként mindenkinek nagyon köszönöm a válaszadását és a szavazatát.

2022. jún. 23. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja, és 2. válaszadó: az igaz, hogy minden anyag kopik súrlódáskor, de nem mindegy, hogy mennyi idő alatt kopik le, illetve válik le, ez nagyon nem mindegy.
2022. jún. 23. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miert is?

Semmiben nem hatraltat, miota megvan napi szinten tobb ora jatekot kiszolgalt.

Mai napig multit jatszok vele, semmilyen rgb-s csillamponiert sem cserelnem le.

2022. jún. 23. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az mar hab a tortan hogy az egerpad meg 15+ eves.
2022. jún. 23. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:

"hogy van -e olyan egér, aminek a burkolata úgy van kiformázva, hogy ne is kelljen ráragasztania szilikontalpat. "

Az összes olyan.

Teflon van rajta.

Ugyanolyan egeret vettem a munkahelyi géphez és az otthonihoz is. Az otthoni hamar lekopott. Az otthoni asztal famintás, és mikro barázdált fa erezetes a felszíne a fa hatás érdekében. A nunkahelyi meg sima. Az otthonira ragasztottam másik talpat és ugyanúgy működik tovább.

[link]

Nem létezik olyan, ami nem kopik el egy idő után, szóval semmi értelme szavazgatmi melyik gyártó a legjobb. Egéralátét sem az ördögtől való dolog.

2022. aug. 2. 21:59
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 ezzel a LINK -l meggyőztél.
2022. aug. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!