Misi018 kérdése:
Milyen gondok adódhatnak a ragasztott processzoroknál? Pár ember azt mondta nem érdemes megvenni mint pl. i5 3570K vagy i7 3370K.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 17. 20:13
1/10 anonim válasza:
Milyen az a ragasztott processzor?
2/10 savanyújóska válasza:
Wat? Mi az, hogy ragasztott? Eddig a 3570K-ban és a 3370K-ban egyedül a K közös, ami viszont a szorzózármentességet jelöli. (Megfelelő hűtéssel könnyű tuning.)
4/10 A kérdező kommentje:
Van ragasztott meg forrasztott.
De ezt csak írták nekem :)
2015. ápr. 17. 20:39
6/10 Panda Péter válasza:
mivel ezek foglalatba helyezhető, és nem az alaplapra rögzített processzorok, itt nincsen szó se ragasztásról se forrasztásról. mondjuk a fém kupak valamilyen ragasztó anyaggal van rögzítve a processzorra, ez tény, de mivel ez az összes processzornál így van, nem igazán van alternatívád :D
7/10 Panda Péter válasza:
azt kell mérlegelned, hogy a két processzor közötti teljesítmény különbség megéri-e neked a két processzor között ár különbséget.
én személy szerint az i5-re voksolnék.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az a pár ember az integrált cpu-ra gondolt, amely az alaplaphoz van "forrasztva", általában a kis egybe gépeknél, jellemzően atom processzoroknál.
Másra nem tudok gondolni.
9/10 anonim válasza:
Hát az a pár ember nagyon el van tájolva, vagy valamit nagyon félreértettél. Mindkét processzor, főleg az i7-es még hosszú évekig fog működni és kiszolgálni téged ha megveszed, nem lesz itt gond semmilyen "ragasztással".
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2015. ápr. 18. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!