IDE-SATA átalakító?
Figyelt kérdés
Az új gépemen nincs IDE csatlakozó, de van egy régi HDD-m amin fontos adatok vannak, és be kéne rakni a gépbe. Ezt
az átalakítót néztem a kérdésem az, hogy a HDD-n lévő másik csatlakozót (amin az áramot kapja) tudja helyettsíteni ez:
[link] ?
2022. jún. 17. 13:53
21/24 P.O.C. válasza:
Pedig lenni kell, egyébként meg SATA -ról visszaalakítható. Filléres tétel: [link]
22/24 A kérdező kommentje:
Jó,jó de a #7-es által ajánlottban benne van minden. Inkább legyen drága és legyen benne minden minthogy olcsó, de vesződni kelljen vele. Egyébként először én is hasonlót néztem mint amit te írtál először, de azt írták kínai kacat. Lehet hogy igazad van, de használtan semiképpen nem a szeretném venni.
2022. júl. 9. 11:43
23/24 P.O.C. válasza:
Te tudod, én egy használat kedvéért nem költenék 8 ezret szállítással.
24/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk igazad van, ahhoz képest elég sok pénz... Lehet hogy hagyom a fenébe és veszek helyette powerbankot.
2022. júl. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!