Mit tud az Apple amit a Microsoft nem?
két ismerősöm marhára odavan az apple-ért meg a mac-ért, pedig az én tapasztalatom és jópár családtagom illetve ismerősöm aztmondja, hogy a mac ugyanazt tudja mint a windows, csak drágább. ugyanez az iPhone-val is. sznobok tömkelege vásárolja, ugyanis iszonyú drága, nem akarok konkrét árat mondani mert biztosan kevesebbet mondanék mint igazából.. arról nem beszélve hogy igazából azon kívül hogy játszol rajta meg fényképezni tudsz vele, azon kívül nemsok más dologra jó.. a töltője is valami tragédia. én nokia 5800-at használok, 30 ezer forint (ez sem olcsó, de legalább többszörrösen kevesebb mint az iPhone) és sokkal jobb... van ceruza hozzá lehet rajta írni, iphone az érintőfelületű és nem ceruzaérzékeny. van rajta gps ugy mint az iPhonen, azzal a különbséggel ha bekapcsolod akkor nem merül le 1 órán belül az egész telefon, ehhez kapcsolódóan jobb az akkumlátora, internetet ugyanúgy lehet rajta kezelni, lehet internetet megosztani bluetoothon laptoppal az iphone-val ellentétben. van wifi, bluetooth, zene lejátszó stb.
az egyetlen szar cucc rajta a fényképező mert az hogyha nem állítom be rendesen akkor autó nagyon fakult képeket csinál, viszont van vakuja (akármilyen szar, de van iphonnal ellentétben) és a kamerázás az HQ-ba megy. iphonenak nemtudom milyen a kamerája, azt nem ismerem.
és mégis, az iPhone lett a világ legjobb okostelefonja, mikor szerintem semmit sem tud.. jópár telefon van ami lehagyja az iPhonet, pl HTC, nokia példányok, és van egypár még..
ugyanez a windows-szal meg a mac-kel, ugyanazt tudják, csak máshogy néznek ki és a mac drágább.
és szerintem is a logója is tiszta ronda.. alma amibe már beleharaptak.. ha a logók szerint nézném akkoris az ablakokat venném mint a félig megevett almát...
Sajnos a kép elég kis méretü,igy nem nagyon látszik elsöre hogy az Apple ára 3999 dollár,az a kusza Dell meg 1299 :)
Ez egy kicsit eltulzott kép,de a lényeg benne van.Az Apple egy utolsó porcikáig desingelt külsővel rendelkező gép,na de játék terén ez a max amit várhatunk tőle,mig a másik kevesebb mint a feléért a maxot adja játékok terén,igaz a külsö nem olyan szép :D
Nagy szerencséd van hogy hozzájutsz ingyen Microsoft termékekhez! Sajnos nekem nincsen ilyen lehetőségem és mivel olyan drága hogy nem tudom megfizetni,igy egyszerüen letöltöm warezba :D
Én se szivesen teszem,de amióta a WIN7-nél behozták ezt az eredetiség ellenörzés,csak ha akarod dolgot ugyérzem valahogy nem is akarják hogy eredeti legyen nekem :D
Én elismerem hogy a Microsoft termékek nem a legjobbak,sőt! Na de ez az egyetlen platform ami támogatja a játékokat,igy rá vagyok kényszerotve,konzol nekem köszi nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!