Milyen iskolát végezek ha az Apple nél vagy a Microsoft nál dolgozhassak? Vagy hasonló vállalatoknál
Figyelt kérdés
most vagyok 8. os és csak eszembe jutott hogy milyen iskolá(kat ) kéne végeznem hogy ott dolgozhassak? Amúgy is infóból akarok tovább menni. hülye választ ne köszi!2011. okt. 9. 12:14
1/6 anonim válasza:
elte programtervező informatikus (ez volt régen a progmat)
2/6 anonim válasza:
Azt is lehetőleg kiváló eredménnyel, tökéletes angol nyelvismeret, majd pályázd meg valamelyik állást. De nem árt ha valamiből többet tudsz mint amit a suliban megtaníthatnak
4/6 anonim válasza:
elte: Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem
egyébként meg szerintem a szte (Szegedi Tudomány Egyetem)jobb, itt is van programtervező informatikus szak.
én a helyedbe nem ilyeneken gondolkodnék hanemhogy először szerezzek tapasztalatot valamely hazai cégnél/vállalatnál
aztán egyszer kimegyek külföldre (a te esetedben amerikába)
és pályázok valami állásra
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyon hasznosak voltak:D és milyen hazai vállalatok vannak amikhez
ilyen végzetség kell vagy hol tudnék tapasztalatot szerezni?
2011. okt. 9. 20:17
6/6 anonim válasza:
Sajnos ha mindenféleképpen Amerikába szeretnél menni, nem lesz elég egy itthoni főiskola. Ugyanis kint nem fogadják el. Érdemesebb lenne kint járnod fősulira, akkor az angol tudásod is fejlődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!