200 ezres Gamer pc vagy konzol?
Figyelt kérdés
200 ezres Gamer pc vagy inkább konzol? Nintendo switch Xbox series s/x ps 5?2022. jún. 7. 20:21
1/17 anonim válasza:
Hát kérdező, azt neked kell tudnod, hogy min szeretnél játszani leginkább, de amit én fogok válaszolni, az az, hogy pc-n sokkal több a lehetőség, úgy mindenre, persze azért válaszolom ezt mert én is pc-ről vagyok. Te melyiket szeretnéd?
2/17 A kérdező kommentje:
Csak új alkatrészekkel építenem. Nem nekem lenne aki pc-t akar többnyire és a kérdést azért tettem fel hogy össze tudja vetni hogy pc-t vagy konzolt vegyen
2022. jún. 7. 20:26
3/17 anonim válasza:
Oh, szóval ez a helyzet. Rendben. :D
4/17 anonim válasza:
200-ból nem igen fogsz gamer PC-t összerakni. Ennyiből egy VGA lesz meg kb, minden más még mellé amjdnem ennyi.
5/17 A kérdező kommentje:
Akkor 300-400k?
2022. jún. 7. 20:42
6/17 anonim válasza:
#4-nél a pont. Pláne új alkatrészekből. Felejtős.
Persze össze lehet rakni 200-ból egy gépet, lehet gamer-nek is nevezni, csak éppen játszani nem lehet vele.
7/17 anonim válasza:
Series S, mellé ha belefér keretbe beaktiválsz egy 1 éves Gamepass-t és levagy fedve. És minden újonnan játékot akadás nélkül élvezhetsz.
8/17 anonim válasza:
9/17 A kérdező kommentje:
Előre összerakottat kizart
2022. jún. 7. 21:24
10/17 Krisipoke válasza:
Ha konkrétan játékra kellene, akkor egy konzolt olyan szempontból érdemesebb, hogy egy hasonló erősségű PC-t csak az ár sokszorosáért tudnál összerakni. PC-n több a lehetőség, persze, és lehet olyat is építeni, ami messze felülmúlja a piacon lévő konzolok erejét, de rengeteg pénzbe fog kerülni. Egy tényleg jónak számító gép ára az egymillió forinthoz közelít, de még annál többet is simán rá lehet költeni, de cserébe több ideig fog korszerűnek számítani, és nem csak játszani lehet rajta, hanem mondjuk professzionális programokat futtatni munkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!