Most ez nagyon rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Próbálgattam egy programot, fogalmam se volt róla, hogy hozzá tud férni olyasmihez, amihez alapból nem kéne hozzáférnie, és hát, most történt valami nagyon furcsa.
(Még nem indítottam újra a gépet, ráadásul a hőfokok is rendben vannak, még valami ami nagyon fontos, nem az overclockolás volt a célom, az soha nem lesz az)
Ez történt, a videó 30mp-étől a lényeges:
2022. jún. 7. 20:12
11/13 A kérdező kommentje:
Rendben, bár ha érdekel, én leírom neked, meg annak aki kéri a nevét privátban. Elsősorban azért se írtam le, mert, hogy is mondjam, egy program ami ilyet tud csinálni, azok eszköze lehet, akik rosszat akarnak okozni, bár igaz, ehhez többnyire hozzá kell férned a géphez, amin csinálod. Na viszont, érdekel? (Ingyen van a program, én is csak találtam)
2022. jún. 7. 20:59
12/13 anonim válasza:
Nem, nem hiszem hogy valaha is ezzel akarnék szórakozni.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy viszont, hogy a probléma megoldódott, köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld :)
2022. jún. 7. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!