Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most ez nagyon rosszat jelent?

Most ez nagyon rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Próbálgattam egy programot, fogalmam se volt róla, hogy hozzá tud férni olyasmihez, amihez alapból nem kéne hozzáférnie, és hát, most történt valami nagyon furcsa.

(Még nem indítottam újra a gépet, ráadásul a hőfokok is rendben vannak, még valami ami nagyon fontos, nem az overclockolás volt a célom, az soha nem lesz az)

Ez történt, a videó 30mp-étől a lényeges:

[link]

2022. jún. 7. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
99,9%-hogy fake adatokat jelzett órajel tekintetében, mert ha valóban ezen az órajelen járna akkor kb már alapjáraton is túlmelegedne, nem mellesleg jelentkezhetnél világrekordra, mert 10Ghz-et még nem sikerült elérni.
2022. jún. 7. 20:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez való igaz. Az a baj, hogy félek újraindítani :D Esetleg, egy cmos reset, megoldhatja ezt a problémát?
2022. jún. 7. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Kicsit utána néztem amúgy, jó én se vagyok benne 100%, de hogy őszinte legyek kb szerintem annyit ért el a program, hogy nem valós adatokat olvas ki a rendszer a processzorról, mert elvileg pont azt a részét módosítottad amiből az adatokat nyeri, de a valós órajelek szinte biztos hogy semmit sem változtak, csak kaptak egy kb 3x-os szorzót.
2022. jún. 7. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A CMOS-nak ehhez semmi köze. Valószínű, óriási kamu, amit kiírt, és igazából nem csinál semmit... csak gondolom, vagy van benne valami reklám, ami után a "fejlesztőjének" csurran-cseppen, vagy van "prémium" verziója is pénzért, ami szintén nem csinál semmit, de cserébe oda 15 GHz-et ír. :D

Kicsit olyan ez, mint az egykori Furkó Antivirus.

Egyébként jótanács: NAGYON óvatosan a neten található, kevésbé ismert dolgokkal! Főleg az ilyen csoda-gyorsító, meg RAM-duplázó, meg hasonló kamuszagú dolgokkal. Rendszergazda módban meg szinte mindenhez hozzáfér a program.

2022. jún. 7. 20:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Mármint a kiolvasott adatok kapták a szorzót.
2022. jún. 7. 20:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor, nem valós adatok, így kicsit nyugodtabb vagyok, még csak az hiányozna, ha leégne a proci. Nem 4-es, a program nevét ezért se vettem fel, szó sincs kamuról, szimplán csak, bolond vagyok, és írogattam össze vissza benne, mondván, hogy "A Hardware-t akkor se tudja módosítani"
2022. jún. 7. 20:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Újraindítottam, eltűnt a rossz érték, huh :D Így már jobban érzem magam.
2022. jún. 7. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom őszintén mivel reklámozták ezt a progit de kb ahhoz tudom a dolgot hasonlítani mintha a kocsiban a km órára a 20-as elé festesz egy 2-est, de ettől még nem mész 220-al.
2022. jún. 7. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Én sem igazából, bár, melyiket? Amelyikkel módosítottam, vagy, a CPU-Z-t? Vagy a Bandicam-ot? Mert felül, az az overlay, mivel demó változatban van meg.
2022. jún. 7. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
A progit amivel módosítottad, bár fejlécből néztem a " nevét " úgy keresgettem picit, hogy mit is takar a dolog, úgy jutottam arra amit fentebb írtam, hogy a kiolvasott adatokat módosítja csak.
2022. jún. 7. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!