Próbálgattam egy programot, fogalmam se volt róla, hogy hozzá tud férni olyasmihez, amihez alapból nem kéne hozzáférnie, és hát, most történt valami nagyon furcsa.
(Még nem indítottam újra a gépet, ráadásul a hőfokok is rendben vannak, még valami ami nagyon fontos, nem az overclockolás volt a célom, az soha nem lesz az)
99,9%-hogy fake adatokat jelzett órajel tekintetében, mert ha valóban ezen az órajelen járna akkor kb már alapjáraton is túlmelegedne, nem mellesleg jelentkezhetnél világrekordra, mert 10Ghz-et még nem sikerült elérni.
2022. jún. 7. 20:35
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez való igaz. Az a baj, hogy félek újraindítani :D Esetleg, egy cmos reset, megoldhatja ezt a problémát?
2022. jún. 7. 20:36
3/13 anonim válasza:
Kicsit utána néztem amúgy, jó én se vagyok benne 100%, de hogy őszinte legyek kb szerintem annyit ért el a program, hogy nem valós adatokat olvas ki a rendszer a processzorról, mert elvileg pont azt a részét módosítottad amiből az adatokat nyeri, de a valós órajelek szinte biztos hogy semmit sem változtak, csak kaptak egy kb 3x-os szorzót.
2022. jún. 7. 20:40
4/13 anonim válasza:
A CMOS-nak ehhez semmi köze. Valószínű, óriási kamu, amit kiírt, és igazából nem csinál semmit... csak gondolom, vagy van benne valami reklám, ami után a "fejlesztőjének" csurran-cseppen, vagy van "prémium" verziója is pénzért, ami szintén nem csinál semmit, de cserébe oda 15 GHz-et ír. :D
Kicsit olyan ez, mint az egykori Furkó Antivirus.
Egyébként jótanács: NAGYON óvatosan a neten található, kevésbé ismert dolgokkal! Főleg az ilyen csoda-gyorsító, meg RAM-duplázó, meg hasonló kamuszagú dolgokkal. Rendszergazda módban meg szinte mindenhez hozzáfér a program.
2022. jún. 7. 20:40
5/13 anonim válasza:
Mármint a kiolvasott adatok kapták a szorzót.
2022. jún. 7. 20:41
6/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor, nem valós adatok, így kicsit nyugodtabb vagyok, még csak az hiányozna, ha leégne a proci. Nem 4-es, a program nevét ezért se vettem fel, szó sincs kamuról, szimplán csak, bolond vagyok, és írogattam össze vissza benne, mondván, hogy "A Hardware-t akkor se tudja módosítani"
2022. jún. 7. 20:42
7/13 A kérdező kommentje:
Újraindítottam, eltűnt a rossz érték, huh :D Így már jobban érzem magam.
2022. jún. 7. 20:47
8/13 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom őszintén mivel reklámozták ezt a progit de kb ahhoz tudom a dolgot hasonlítani mintha a kocsiban a km órára a 20-as elé festesz egy 2-est, de ettől még nem mész 220-al.
2022. jún. 7. 20:49
9/13 A kérdező kommentje:
Én sem igazából, bár, melyiket? Amelyikkel módosítottam, vagy, a CPU-Z-t? Vagy a Bandicam-ot? Mert felül, az az overlay, mivel demó változatban van meg.
2022. jún. 7. 20:51
10/13 anonim válasza:
A progit amivel módosítottad, bár fejlécből néztem a " nevét " úgy keresgettem picit, hogy mit is takar a dolog, úgy jutottam arra amit fentebb írtam, hogy a kiolvasott adatokat módosítja csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!