Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert nem tudok a szamitogeoen...

Dtm1 kérdése:

Miert nem tudok a szamitogeoen semit csinalni ?

Figyelt kérdés

szeretnek windowst bootolni de se pendrivra sem cd vel nem enged

beinditom a geoet es nem megy a bilentyuzet sem es kiirja reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot decvice and press a key

2022. jún. 3. 16:21
1 2
 1/13 Szirty ***** válasza:

Bootolható pendrive vagy bootolható CD kell hozzá.

A tied olyan?

2022. jún. 3. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Illetve a BIOS-ban be is kell állítani, hogy arról bootoljon. Ha a HDD/SSD van beállítva, de azon nincs operációs rendszer, akkor írja ezt ki.
2022. jún. 3. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Amíg működésképtelen a billentyűzet és a biosba se tudsz belépni addig felejtsd el a telepítést..

Keresd meg a hibát.

2022. jún. 3. 16:53
 4/13 A kérdező kommentje:
a bilentyuzet helyrealt de telepiteni nem tudok meg pendrajvrol
2022. jún. 3. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:

"sem CD vel nem enged"

Gondolom win98-at vagy XP-t akarsz telepíteni CD-ről egy 1999-ben gyártott gépre. Vagy már P4?

2022. jún. 3. 17:31
 6/13 Szirty ***** válasza:

Nagyszerű!

Én a helyedben reagálnék a javaslatokra és leírnám miképpen váltak azok be.

2022. jún. 3. 17:32
 7/13 A kérdező kommentje:
win 10 et akarok rakni rea a gep p4 es uefi rendszer
2022. jún. 3. 17:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem szokásom egy-két elgépelés miatt beszólgoatni, de ez a kérdés minden szempontból gáz.

Azon, hogy az ékezeteket nem ismered, már meg sem lepődök. A mondatkezdő nagybetűk hiányán sem. De te még a mondatközi, és mondatvégi írásjeleket sem ismered. Ezek mellett is még sikerült 10 hibát vétened, a fogalmazási hibáról nem is beszélve. Nagyjából az általános iskola 3. osztályos szint az, ami neked már kihívást jelent.

Ami a tartalmi részét illeti: nem vagyok benne biztos, hogy tudod, mit is akarsz. Az a legkisebb gond, hogy kevered a CD-t a DVD-vel. Ez lehet egyszerű elírás, egy rossz reflex is. (Ezért is tartom idétlennek, hogy #5 értetlenkedni kezdett.)

#1 "Bootolható pendrive vagy bootolható CD kell hozzá.

A tied olyan?"

Ebből nagyjából a "tied" szót értette.

Mondhatunk neki bármit, nem fogja kipróbálni, mert nem tudja felfogni.

Kérdező: vidd el szervizbe a gépedet. Meghaladja a tudásszintedet, hogy te oprendszert telepíts.

2022. jún. 3. 17:52
 9/13 anonim ***** válasza:

8-as. Ne személyeskedj, ez benne van a szabályzatba.

Nos hát kérdező, segítek neked, ha gondolod. Nekem ez a hiba akkor volt, amikor UEFI helyett, CSM volt beállítva a bios-ba, azt átállítottam UEFI-re, aztán működött, ugyanakkor, a pontos boot eszköz-t kéri neked a számítógép, amit valószínűleg, Rufus-al, megformáztál, és rátetted vele az Iso-t, nem pedig csak a fájlkezelőből ráhúztam, mert fordultak elő ilyen dolgok. Ha ez megvolt, akkor jelezd, másrészt, én a helyedbe, végigpróbálnám, mindegyik eszközzel való bootolást. Azontúl, grafikus bios van a számítógépen?

2022. jún. 3. 20:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segitséget megoldotam es feltelepitettem a windowst .

Az utolso komentelönek meg köszönöm a beszolást de it segitséget kérnek az emberek és nem kritikát.

2022. jún. 3. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!