Miert nem tudok a szamitogeoen semit csinalni ?
szeretnek windowst bootolni de se pendrivra sem cd vel nem enged
beinditom a geoet es nem megy a bilentyuzet sem es kiirja reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot decvice and press a key
Bootolható pendrive vagy bootolható CD kell hozzá.
A tied olyan?
Amíg működésképtelen a billentyűzet és a biosba se tudsz belépni addig felejtsd el a telepítést..
Keresd meg a hibát.
"sem CD vel nem enged"
Gondolom win98-at vagy XP-t akarsz telepíteni CD-ről egy 1999-ben gyártott gépre. Vagy már P4?
Nagyszerű!
Én a helyedben reagálnék a javaslatokra és leírnám miképpen váltak azok be.
Nem szokásom egy-két elgépelés miatt beszólgoatni, de ez a kérdés minden szempontból gáz.
Azon, hogy az ékezeteket nem ismered, már meg sem lepődök. A mondatkezdő nagybetűk hiányán sem. De te még a mondatközi, és mondatvégi írásjeleket sem ismered. Ezek mellett is még sikerült 10 hibát vétened, a fogalmazási hibáról nem is beszélve. Nagyjából az általános iskola 3. osztályos szint az, ami neked már kihívást jelent.
Ami a tartalmi részét illeti: nem vagyok benne biztos, hogy tudod, mit is akarsz. Az a legkisebb gond, hogy kevered a CD-t a DVD-vel. Ez lehet egyszerű elírás, egy rossz reflex is. (Ezért is tartom idétlennek, hogy #5 értetlenkedni kezdett.)
#1 "Bootolható pendrive vagy bootolható CD kell hozzá.
A tied olyan?"
Ebből nagyjából a "tied" szót értette.
Mondhatunk neki bármit, nem fogja kipróbálni, mert nem tudja felfogni.
Kérdező: vidd el szervizbe a gépedet. Meghaladja a tudásszintedet, hogy te oprendszert telepíts.
8-as. Ne személyeskedj, ez benne van a szabályzatba.
Nos hát kérdező, segítek neked, ha gondolod. Nekem ez a hiba akkor volt, amikor UEFI helyett, CSM volt beállítva a bios-ba, azt átállítottam UEFI-re, aztán működött, ugyanakkor, a pontos boot eszköz-t kéri neked a számítógép, amit valószínűleg, Rufus-al, megformáztál, és rátetted vele az Iso-t, nem pedig csak a fájlkezelőből ráhúztam, mert fordultak elő ilyen dolgok. Ha ez megvolt, akkor jelezd, másrészt, én a helyedbe, végigpróbálnám, mindegyik eszközzel való bootolást. Azontúl, grafikus bios van a számítógépen?
Köszönöm a sok segitséget megoldotam es feltelepitettem a windowst .
Az utolso komentelönek meg köszönöm a beszolást de it segitséget kérnek az emberek és nem kritikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!