Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya vagy proci?

Videókártya vagy proci?

Figyelt kérdés
Főként csgoval játszok rx570 8gb és ryzen 5 3600 setuppal, dmben leesik az fpsem 350+ ről 190re es ugy erzem nem smooth a játék, mit újitsak, hogy gördülékenyebben fusson, gpu vagy cpu?

2022. máj. 30. 00:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hiàba ingadozik nem kéne észrevenned. Nekem 400-200 körül kering de teljesen sima.
2022. máj. 30. 21:49
 12/20 A kérdező kommentje:
A videoban huzva van a proci
2022. máj. 30. 23:30
 13/20 Shaddark ***** válasza:
0%
Már bocsi, de inkább hiszek az nvidia és AMD mérnökeinek mint "Hirtelenhalál Joe" streamernek, ahonnan szeditek a sok okosságot :)
2022. máj. 31. 08:02
 14/20 xKakashix ***** válasza:
100%

John-nak igaza van, nem kell megmagyarázni a hülyeséget, egyes játékoknál tényleg érdemes lekorlátozni az fps-t vagy bekapcsolni a vsync-et, na hát a CSGO pont nem az a játék...

https://www.youtube.com/watch?v=8ki2fLRKYm4

aki tud angolul nézze meg, de a lényeg ki van írva számokkal, röviden: magasabb fps = kisebb input lag (aminek semmi köze a képfrissítési frekvenciához)

kérdező: a videóban is a srác 1% low-ja 190 fps volt, szóval ha nagyon zavaró volt a drop, akkor azt ajánlotta, hogy ez alá korlátozd be az fps-ed olyan 180-ra, így kicsit nagyobb lesz az input lag-od, de cserébe nem fogsz ilyen dropot érezni

2022. máj. 31. 08:25
 15/20 Shaddark ***** válasza:
0%

Ige, erre van a "gyors" beállítás az nvidia controll panelen.

A "ki"-vel ellentétben (amire itt mindenki esküszik) az is maximalizálja az fps értéket, ám csak annyira hogy az ne okozhasson "képszakadást".

2022. máj. 31. 09:11
 16/20 Shaddark ***** válasza:
0%

Amúgy meg okoskodás kérdéshez hozzászólva, nem tudom mi van manapság az emberekkel.

Az összes témánál ami felmerül itt, az 5-6 beállítási lehetőségből mindenki (jó, nem mindenki de sokan) a két véglet mellé állnak és csak a szélsőséget tolják két pártra szakadva. Itt is van be meg ki tábor, holott rengeteg testre szabható lehetőség van a beállításoknál. Nvidiánál 5 féle pl. és bár nem ismerem az AMD menüjét de biztos vagyok benne hogy ott is több lehetőség van. És az teljesen igaz szerintem is, hogy játékonként (de akár konfigonként is) változik hogy melyik opció a leg-előnyösebb.

De hogy senki bele nem néz a beállítások menübe, csak tolja ezerrel hogy be vagy ki...

2022. máj. 31. 09:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vedd le. Az oc instabillá te(heti)szi a procit. Növelheti a frametime-ot ami miatt lehet döcögősnek néz ki.
2022. máj. 31. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Még mindig meg akarja magyarázni hogy a döglött ló alszik, de addig nem jutott el, hogy pl elolvassa a 14-es kommentet.
2022. máj. 31. 12:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne rinyálj, te is csak a "Hirtelenhalal Joe" hülyeségeit tolod na...

Meg én is. Mondjuk én a streamerek meg a youtube előtt jó pár évvel már lanpartyra jártam, de ez mindegy :)

2022. máj. 31. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy AMD Ryzen 5 3600 procinak egy erős RX 6700 XT meg sem kottyan akár 1080p-be. Szerintem a procit ki lehet zárni.

https://www.youtube.com/watch?v=bvKhFqtov_o&t=199s

2022. máj. 31. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!