Amd opteron 1214 proci.8gb ram.geforce gts 8800 videókártya.kington 512gb ssd.win10 64bit.most lett ujra rakva de borzasztóan lagoll nettezés közben is egér akadozás stb.driver minden rajta legujabak.mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 17:57
1/5 anonim válasza:
Simán eljárt felette az idő de nagyon. Szerintem ez a kártya sok esetben már ahrdveresen sem gyorsít semmit még böngészőkben sem, így meg minden marad a procira ami szintén nagyon kevés mára.
2/5 anonim válasza:
Pedig mennie kell. Napokban indítottam el egy kidobásra ítélt tabletet Intel atom procival az alig 30 százalékkal gyorsabb mint a te géped, és megy rajta a win 8.1 stabilan és a Linux is.
Így tuti hogy mennie kell nem áll rosszabb annál, bár én az egészet lecserélnem.
3/5 anonim válasza:
Az egy dolog hogy az oprendszer megy rajta.
4/5 anonim válasza:
Ez mêg az Athlon64 korabeli Opteron?
5/5 A kérdező kommentje:
dual-core amd opteron(tm) processor 1214 -2200mhz ez az.
2022. ápr. 20. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!