2/7 anonim válasza:
"HERO 25K optical sensor" Hmm, nem rossz. Bár ár/érték arányban nem hiszem, hogy megéri.
Én a 20ezres Zowie-mmel elvagyok. :) (Szenzor: PMW3310)
4/7 anonim válasza:
Hasonló árban érkezik most a Razer viper PRO V2 is (már épphogy kapható de nálunk még szr áron), ami főbb alkatrészei alapján jobb.
Többi márkát felesleges hasonlítani ezekhez, csak a Logitech és a Razer ami megbízható <1ms vezeték nélküli gamer egeret gyárt.
5/7 anonim válasza:
Ilyen árban inkább Logitech G502, abból is van vezeték nélküli ilyen áron, vezetékes 20 ezer körül van.
6/7 anonim válasza:
Csak súlyban a kérdésben szereplő duplája, ami FPS játékokban nem éppen előnyös.
7/7 anonim válasza:
6
Hát, kinek hogy tetszik, én jobban szeretem, ha van egy kis súlya, nekem a könnyű egerek nem jönnek be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!