Milyen vezeték nélküli periféria lenne a legjobb FPS játékokra?
Hello!
Nemrégiben sikerült összeraknom az új Gamer gépemet. Most a perifériákon van a sor hogy lecseréljem valami jobb minőségibb-re. Nem vagyok olyan profi, hogy túl drága perifériát vegyek, meg nincs is rá igényem. Be érem az arany középúttal ami jobb mint a olcsó gagyik, de azért mégsem E-sport szántű drága periféria.
350-euórt az-az kb-113000 forintot szánok az egér billentyűzet, és a fülesre egyben.
Nos a kinézett perifériák ezek lennének.
egér- Logitech G305 Recoil
Logitech G603 LIGHTSPEED
Logitech G703 Lightspeed
billentyűzet- Logitech G613
Füles- Logitech G433 Surround Sound
Razer Electra V2
Cooler Master MASTERPULSE MH750
HyperX Cloud II
HyperX Cloud Alpha
MSI DS502
Ezekéből kéne kiválasztani a legjobbakat,de ebben az árkategóriában érdekel más is amit ti ajánlatok. A fejhallgatónál inkább a tiszta szép hangzás érdekel, tehát ha az egyiknek jó a hangzása, de a mikrofonja rosszabb az nem érdekel, mikrafon az utolsó szempont.
Fülesek - felsoroltak közül, olcsóbban a Razer vagy az MSI, drágábban a két HyperX.
Egér, billentyűzetben pedig csak annyit tudok segíteni, hogy ha gamer PC, akkor a vezeték nélküli megoldást hanyagold. Tovább tart a jelnek átvonulnia levegőben, mint a vezetéken belül.
Ha zavar a kábel, akkor vannak ilyen állványféleségek, amin keresztül át tudod húzni a vezetéket, így nem fog akadályozni.
És még annyit az árakról, hogy egyik CS:GO versenyen, az egyik játékos Tesco-s egérrel nyerte a versenyt. Tehát nem az ár számít.
Vezeték nélküli meg FPS kb ki is ütötte egymást.
Egyrészt lassabb, másrészt mit csinálsz ha pont az akció közben kezd el szaggatni mert merül az elem? A falhoz vágod? Mert garantált a halál ilyenkor.
Nekem volt vezeték nélküli, nem is kérek belőle többet.
A kinézett egerekkel az a baj, mindegyiknél a görgő a gyenge pont, hamar meghal, FPS játékoknál meg görgővel sokszor fegyvert válthatsz, nem szerencsés.
Egy sima Logitech G Pro jobb választás.
Billentyűzet szintén jobb kábeles. Tesoro Durandal Spectrum pl, ha már mechanikus kell.
Fülesnél ha így mehet akkor cloud alpha vagy cloud 2
Neked is köszi a választ. úgydöntöttem, hogy a kingston hyperx családot választom.
Egér- Hyperx Pulsefire FPS Pro
Füles- HyperX Cloud Alpha
Billentyűzet- HyperX Alloy Elite RGB Red Mechanical Gaming Keyboard
esetleg még itt nézegethetsz egeret.
#3: "Vezeték nélküli meg FPS kb ki is ütötte egymást."
Orbitális marhaság. Logitech G403 Wireless-t használok, Rainbow Six Siege-ben Platinum a rangom, CS:GO-ban Supreme Master. Soha, egyetlen ezredmásodpercnyi kihagyást sem tapasztaltam az egér részéről. 30 órát elmegy töltés nélkül, lemerülés előtt egy-két órával jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!