Ehhez a videokártyához elég egy "FSP Hydro 500W Bronze" tápegység?
5 éve van meg a mostani konfigom, a cpu egy ryzen 5 2400g 8 gb rammal és szeretnék videokártyából beújítani, de tartok attól, hogy vennem kell egy másik tápot is, ami egy újabb 30 ezer min.
Hivatalos oldalon azt írják, hogy ajánlott táp 500W, de egy 5 éves táp nem tudom mennyire felel meg ennek a kritériumnak.
És eleve megéri ezt a videokártyát venni vagy várjak amíg lejjebb megy az ára? (most volt egy kis áresés)
#8: Fog még ennek lejjebb menni az ára vagy kétséges?
Ryzen 5 2400G meg 8 GB DDR4-es konfighoz akkor jó választás lehet?
Árban eléggé korrekt számomra, szívesen megvenném, főleg, hogy most gyorsan beleolvastam egy prohardveres cikkbe: a fogyasztása viszonylag jónak mondható.
Meg amúgy nem kell nekem top-csúcs kártya csupán max 2018-as játékokat futtatnék fullHD high (esetleg medium) beállítással ezért se akarok 200 ezreket kártyákra költeni, de befürödni se szeretnék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!