Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hd 6970 Kis csavarok elvannak...

Hd 6970 Kis csavarok elvannak nyírva mi a teendő?

Figyelt kérdés
Sziasztok a videokaetyamnak sikerült elnyirni egyetlen egy csavarját és az az ami a gpu részét a bordrával nyomja egybe. Hol tudnék újat szerezni?

2022. máj. 9. 16:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha aza csavar kiszedett állapotban van akkor fogd meg, a biztonság kedvéért vigyél magaddal egy ugyan olyat ami ép állapotban van és csavar/barkács boltokban kérdezősködj, hogy van-e olyan csavar nekik.

Maximum 20 forintos tétel ha van.

2022. máj. 9. 16:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajna félig becsavart állapotban van :) se kiszedni se be csavarni nem tudom. Konkrétan semmit
2022. máj. 9. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A kicsavarás még megoldható, ha csak egy nagyon pici kimarás is maradt amiben a csavarhúzó feje meg tud kapaszkodni, viszont akkor nagyon óvatosan és LASSAN kell tekerned. Ha mást nem akkor sajnos még óvatosabb megoldással egy jó fogazatú kombinált vagy kúpos/telefon fogóval ki kell tekerned valahogy.

Valamint egy referencia mintát is szedj ki akkor és menj el szépen a csavar boltba.

2022. máj. 9. 17:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Na azvan hogy a csavar kijott de rá ejtettem a csavarhúzót és így valami kis cucc lejött róla, letört azt mondják vissza kéne forrasztani, de nekem nincs és nem is tudnám vissza forrasztani amint nem ismerek senkit se aki vissza tudná, mit ne mondjak minden összejön nekem
2022. máj. 9. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Csinálj róla egy képet, hogy mi is történt pontosan.
2022. máj. 9. 19:49
 6/10 A kérdező kommentje:
[link] itt a kép róla
2022. máj. 9. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Húúúúha, öhm...

Esetleg fórum társak akik jártasak, hogy az a letört ellenállás mihez van?

-----

Próbáld meg a kiműtését a csavarnak ettől függetlenül, ÓVATOSAN.

Esetleg írj egy üzenetet Dominiknak.

DominikMűhelye néven találod meg YT-n, elég ügyes és érti a dolgát rendesen a fizikai sérülések kijavításában.

2022. máj. 9. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ragaszd le egy kis darab szigetelő szalaggal(ami befedi a csavar fejét) és próbáld meg úgy. Nekem sikerülni szokott.
2022. máj. 9. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Csavart már kitekerte, utána jött a baleset amitől az ellenállások letörtek.

Nem menthetetlen amúgy a dolog, bár az se baj, ha elrakod a két letört ellenállást, hogy vissza lehessen forrasztani, bár igazából aki ezzel foglalkozik annak általában úgy is van készleten, csak max annyit megspórolsz neki, hogy nem kell utánajárnia hogy pontosan milyenek is voltak ott, hanem ott lesz kéznél a két hiányzó darab.

2022. máj. 10. 05:25
 10/10 A kérdező kommentje:
7/9 Ismerem Dominikot gondolkoztam már rajta
2022. máj. 12. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!