Video capture card vs. video capture card? Mi a különbség a kicsi és a nagy között?
Hülyén hangzik a kérdésben, de tényleg nem értem, mi a különbség egy kisebb kártya és a nagyobb pl, Avermedia között (belső winyó ebben sincs, és csatlakoztatni se lehet hozzá).
Mindkettőn van a 2x HDMI + MIC in + vonalkimenet/fejhallgató, és persze az USB a PC-hez.
de akkor mégis mi az előnye a nagyobb kivitelnek? mivel tud többet? én csak a kicsit próbáltam és teljesen jó, de kíváncsi lennék.
1,
2,
Kedves kérdező!
Valahonnan máshonnan (pl.: a gyártó hivatalos oldaláról) linkeld be azokat a kártyákat és ne arról a pöcegödör fb-ról, mert a ló nemesebbik szervét sem látni azon a két linken!
most nekem se, nem értem, mi van.
próbálok keresni, de lényeg, hogy mindegyik külső, csak az egyik kis 5x5 cm kis négyzet vagy max 5x10cm téglalap, éppen akkora, amekkorára a csatlakozók ráférnek, a másik meg egy ennek többszöröse méretű dobozka (Avermkedia pl).
1,
2,
(látom, hogy az Avermediának már van SD kártyára rögzítő verziója, de nem erre gondolok persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!