Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki rendelt már a katabolt...

Valaki rendelt már a katabolt webáruházból?

Figyelt kérdés
Ebben a webáruházban néztem 3070 ti 315.000 Ft-ért.
2022. máj. 8. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Értem, én eddig csak számítástechnikai termékeket vettem, valamint én senkit nem bíztattam arra, hogy ne nézze meg az ÁSZF-ben szereplő adatokat, ha nagy összegért rendel valamit.

Sok-sok éve használom az árukeresőt számítástechnikai termékek vásárlására, mindig nagy és ismert boltokat dobott előre a találati listán.

A megrendelést pedig a megtalált boltok közt tallózva, adott bolt honlapján az ÁSZF-ben szereplő információknak alaposan utánanézve kezdeményeztem.

2022. máj. 8. 16:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is használom az árukeresőt, az árak átfutására bőven jó, csak vakon választani onnan egy véletlenszerű legolcsóbb boltot általában nem túl jó ötlet, főleg ha számítanánk érvényesíthető garanciára.

Egy pár ezres vacaknál kevés kockázatot vállalsz be, ha ilyen helyről rendelsz (főleg ha utánvéttel), ott esetleg lehet opció.

2022. máj. 8. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Értem, eddig nem szembesültem soha ott ismeretlen boltokkal, mindig ismerteket ajánlott az általam keresett termékek tekintetében.
2022. máj. 8. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Tapasztalatok a gyk oldaláról (korábbi kérdés, pórul járt felhasználó kommentjével és számos figyelmeztetéssel):

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

2022. máj. 8. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Illetve sok átvert felhasználó kommentjét lehet olvasni az általam előzőleg belinkelt kérdésben.
2022. máj. 8. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Már ezer éves tanács: "SOHA NE UTALJ ELŐRE!"

Még postaköltséget se.

Akkor se, ha az eladó cég, vagy magánember vergődik, hogy mert sokszor bukott már mert nem vették át a terméket. Érdekes, más webshopok képesek utánvétellel elküldeni akár félmilliós, egymilliós árú termékeket is.

Akkor se utalj előre, ha csak így adja el az eladó a terméket, mert akkor keress mást, aki nem várja el az előre utalást.

Akkor se, ha csábítóak az árak.

2022. máj. 8. 18:52
 17/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Ha még nem rendeltél innen vagy a jóember egyéb más kamucégétől ne is tedd, ha pedig már túl vagy ezen fordulj a lakhelyed szerinti illetékes rendőrkapitánysághoz személyesen, vagy interneten a police.hu/E-ügyintézés/Új ügy indítása/Bűnügyi szakterület/Bűnügyi ügyintézés bűncselekményekre vonatkozóan/IN-100016 tedd meg a feljelentést és csatold be a folyamatban lévő ügyszámot is!

FONTOS! Az oldalon korábban megjelent ügyiratszám helytelen, NEM a Nagykátai Rendőrkapitányság kezeli az ügyet, hanem a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A HELYES referenciaszám pedig: 18010/1613/2021 bü.

2022. máj. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!