Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CD-R többször törölhető,...

CD-R többször törölhető, újraírható? Mostanában néhányszor belefutottam olyan állításba, miszerint igen.

Figyelt kérdés
CD-RW törölhető, újraírható, ez OK. De a CD-R?

2022. máj. 2. 17:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

A windows CD-meghajtónak nevezi a 4GB-nál nagyobb DVD-t is. (lásd #22)

Egyébként ki használ igazi CD-t?

- aki kevesebb mint fél GB adatot akar kiírni hogy megspórolja az 50Ft-al drágább lemezt, vagy

- CDDA-t (audiocd) akar írni

Más nem.

2022. máj. 3. 10:42
 32/35 anonim ***** válasza:

Az is, aki bár kisebb mennyiségű adatot akar kiírni, de abban reménykedik, hogy az adatok "tovább maradnak meg", mint a szendvics-szerkezetű, a hordozóréteg mentén összeragasztott DVD esetén.

Az a fájlrendszer, ami a DVD-n használatos, a 700 MB-s CD esetén még nem terjedt el.

2022. máj. 3. 13:10
 33/35 anonim ***** válasza:
59%
A többsávos lemezkezelést keveri az aki ezt "újraírásnak" nevezi. Újraírás egyértelműen az, ami a "RW" lemezen végbe tud menni jópárszor: elejétől szektor-szintű módon.
2022. máj. 3. 16:56
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Többször és többen leírtuk már, másik kérdésnél is neki, továbbra sem érti meg. Engedd el te is :)
2022. máj. 3. 17:55
 35/35 anonim ***** válasza:
Jah magamat se értem miért túráztattam magam :)
2022. máj. 3. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!