Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CD-R többször törölhető,...

CD-R többször törölhető, újraírható? Mostanában néhányszor belefutottam olyan állításba, miszerint igen.

Figyelt kérdés
CD-RW törölhető, újraírható, ez OK. De a CD-R?

2022. máj. 2. 17:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
10/ Látom nem mered kipróbálni mert még bebizonyosodna az igazam...
2022. máj. 2. 20:43
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarnám se tudnám kipróbálni, nem múlt századi gépem van, hogy optikai meghajtó legyen benne... Azon kívül, ha már ennyire kötöd a baromságaidat a karóhoz, várom annak kifejtését, hogy a hordozórétegen található landek és pitek hogyan alakíthatók át írás után, egyszer írható lemezen. Hajrá!
2022. máj. 2. 20:46
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sincs sata íróm. De van külső usb-s dvd íróm, és ezeket sokszor teszteltem és használtam már.

Ha te nem ismered az udf működési módját arról nem tehetek. Olvasd el a belinkelt wikipedia linket.

2022. máj. 2. 21:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
A wikipédia link nem említi, hogy lehet módosítani a landeket/piteket írás után, egyszer írható lemezen. Tehát, hogy működik? Nekem az is jó, ha saját (kretén) szavaiddal leírod, hogy kerüli meg a fizikai kialakítását a lemeznek a mesékbe illó íród, ami egyszer írható lemezeket képes többször írni.
2022. máj. 2. 21:04
 15/35 anonim ***** válasza:
0%

Ilyesmit nem írtam. Hiába próbálod félremagyarázni. Olvasd újra mit írtam a 7-ben. Aki kipróbálja láthatja hogy működik (a lemez tárolókapacitásáig).

A lepontozóknak üzenem: köszönöm a megerősítést hogy olyan tudásom van amit itt más nem tud sőt elképzelni sem tudtok..

2022. máj. 2. 21:20
 16/35 anonim ***** válasza:
79%

Ezek szerint kijelenthetjük, hogy egyszer írható lemezen az adat felvitele visszafordíthatatlan és utólag változtatást eszközöl a hordozórétegen, igaz? Akkor tehát hányszor is tudod írni az adott felületet? Nicsak: egyszer.

"A lepontozóknak üzenem: köszönöm a megerősítést ..."

Engedd meg, hogy befejezzem: "köszönöm a megerősítést, hogy saját terminológiát kellett kitalálnom, hogy bele tudjam szuszakolni a hülyeségemet a valódi világ tényei közé, hogy hozzáértő színben tüntessem fel magam."

2022. máj. 2. 21:27
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem tűnik fel neked hogy amikor én az almáról beszélek akkor te a körtéről???

Szándékosan magyarázod félre vagy kötekedésből?

2022. máj. 2. 22:58
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Mit magyarázok félre? Cáfolhatod tételesen, nyugodtan. Egészen addig, amíg baromságokat nem állítasz.
2022. máj. 2. 23:00
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell cáfolnom semmit hiszen ugyanazt írtad te is amit előzőleg én írtam: "amíg van üres hely" és "a lemez tárolókapacitásáig".

Tehát ebben nincs véleménykülönbség.

2022. máj. 2. 23:12
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nocsak, talán sikerült megérteni végre, hogy a +-r lemezek csak egyszer írhatók?
2022. máj. 2. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!