Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bemenjek a rendőrségre? Vagy...

Bemenjek a rendőrségre? Vagy ennyiért felesleges?

Figyelt kérdés

Jófogáson hardvert akartam venni, (soha többet, azóta is azon bajlódok, hogy miért nem hardveraprón kezdtem el keresni) és láttam egy 1070-et 90-ért. Meg is beszéltük, hogy beszámítaná az 570 4 GB-ot 60 ért, elküldöm neki foxpostal, ő meg küldi ugyanúgy foxpostal a 1070-et, csak rá kell fizetnem 30-at. Le is fotózta, hogy feladta, én is feladtam. Az enyém odaért hozzá, erre írja, hogy nem hitte, hogy elküldöm, ezért visszavette az automatából. Megkérdezte, hogy gls-el feladja e a 1070-et, mert azzal van neki szerződése. Mondom neki ok. Meg is rendelte a futárt, küldte is a fotót a csomag tetéj, hogy ez meg ez a számú futár, depó, kiszállitási cím. stb

Jött is az email, hogy csomagot készítettek össze nekem, ez volt múlt hét pénteken, na azóta semmi. Ilyenkor mit lehet tenni, esetleg rendőrség? Az emailben ott volt egy cég neve, ami a hirdetésben szerepelt város mellett van, így valószínűleg ott dolgozik, mivel azzal aa cégnévvel akarta feladni, az esetleg valamit segíthet

2022. ápr. 26. 08:16
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Hát azért hülye nem vagyok, 15-ért beszámítani egy 570-et elég vicc lenne
2022. ápr. 26. 16:22
 32/37 A kérdező kommentje:
Mondjuk még azt nem értem, hogy miután megkapta a kártyámat, miért nem lépett le? Miért kérdezte meg, hogy feladja e akkor gls-el? Meg hogy meg is rendelte a futárt, így mostmár a cégnevet, és egyéb adatokat is tudok. Egy jó csaló szerintem már rég lelépett volna. Nem tudom, hogy ez mire volt jó
2022. ápr. 26. 16:41
 33/37 Shaddark ***** válasza:
100%
Kifizetted a különbözetet?
2022. ápr. 27. 23:17
 34/37 A kérdező kommentje:
Nem
2022. ápr. 28. 07:05
 35/37 A kérdező kommentje:

De új fejlemények vannak :D Felhívtam a gls-t, de azt mondták, hogy nincs feladva a csomag, és érdeklődjek a feladónál. Az email cím, amiben jött hogy gls csomagot készítettek össze nekem, a feladónál volt 2 db cég név. Fondoltam erre, hogy felhívom, valószínűleg tudnak valamit a feladóról, ha az cégnevükkel akarta feladni. Felhívtam az elsőt, nem tudott semmit, de mondta, hogy megadja a bátyja nevét, mert ő vezeti a másik céget. Erre felhívtam őt, ő se tudott semmit a feladóról, de mondta hogy a csomagszámra ránéz. A hangja nagyon hasonlított az videokártya feladóhoz. Na itt elkezdtem gyanakodni. Azt a telefonszámot, amivel beszéltem mindig is a feladóval, szépen beírtam a tudakozóba, hát nagyon meglepődtem. Nem is az a név volt hozzácsatolva, ahogy ő bemutatkozott, és a címe is megvolt :D

Na erre ráírtam sms-ben hogy ráijesszek a fószerre, hogy megvan tesó az igazi neved, lakcímed, szóval ha feladod a csomagot még elkerülhetjük a rendőrségit ügyet. Na egyből jelentkezett, és mondta hogy nem volt ideje feladni a csomagot, holnap feladja xd (jó duma)

Mondta, hogy feladja MPL-el,azt amit elküldtem neki, ma meg is jött és szerencsére ugyanabban az állapotan van, mint ahogy feladtam. Nevetséges ez a csávó

2022. máj. 2. 20:10
 36/37 Shaddark ***** válasza:
100%
Ügyes vagy :)
2022. máj. 4. 12:15
 37/37 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon nagy mázli volt, hogy beírtam tudakozóba a telószamát, így szerencsére visszakaptam
2022. máj. 4. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!