Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bemenjek a rendőrségre? Vagy...

Bemenjek a rendőrségre? Vagy ennyiért felesleges?

Figyelt kérdés

Jófogáson hardvert akartam venni, (soha többet, azóta is azon bajlódok, hogy miért nem hardveraprón kezdtem el keresni) és láttam egy 1070-et 90-ért. Meg is beszéltük, hogy beszámítaná az 570 4 GB-ot 60 ért, elküldöm neki foxpostal, ő meg küldi ugyanúgy foxpostal a 1070-et, csak rá kell fizetnem 30-at. Le is fotózta, hogy feladta, én is feladtam. Az enyém odaért hozzá, erre írja, hogy nem hitte, hogy elküldöm, ezért visszavette az automatából. Megkérdezte, hogy gls-el feladja e a 1070-et, mert azzal van neki szerződése. Mondom neki ok. Meg is rendelte a futárt, küldte is a fotót a csomag tetéj, hogy ez meg ez a számú futár, depó, kiszállitási cím. stb

Jött is az email, hogy csomagot készítettek össze nekem, ez volt múlt hét pénteken, na azóta semmi. Ilyenkor mit lehet tenni, esetleg rendőrség? Az emailben ott volt egy cég neve, ami a hirdetésben szerepelt város mellett van, így valószínűleg ott dolgozik, mivel azzal aa cégnévvel akarta feladni, az esetleg valamit segíthet

2022. ápr. 26. 08:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Az én csomagom már múlt szerdán odaért, emmail is jött róla, hogy kivette az automatából. Jófogáson már törölte a hirdetést, így nem tudok írni neki
2022. ápr. 26. 09:54
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
akkor vársz.
2022. ápr. 26. 10:08
 23/37 A kérdező kommentje:
Így ezzel a kérdéssel kapcsolatban, ismerősöm szeretne venni GPU-t hardveraprón és hány pozitív értékelés felett érdemes venni? És személyesen, még ha az ország másik felén is van, vagy postával. Kinek mi a véleménye
2022. ápr. 26. 12:32
 24/37 anonim ***** válasza:
25%
Hardverapron akart atverni 26 pozitívval egy csávó. Szerencsére 1 hét után vissza utalta az 50 ezret. Én azt mondom előre fizetéssel legalább 50+os pozitívval érdemes kezdeni.
2022. ápr. 26. 13:44
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Én Németországból szoktam rendelni (nem hardvert, magyar oldalalról, zooplus), de mindig kapom az értesítést még szombaton és vasárnap is, hogy hajnali valahánykor beérkezett x helyre. (GLS) Hétvégén is dolgoznak, max kiszállítás nincsen. A depóba már rég be kellett volna érkeznie.

Most a tiedet megtartotta, az övét meg nem akarja elküldeni? Ha igen, akkor én felnyomnám, főleg, hogy cseszik válaszolni bármire is, ami eléggé gyanús. Oké, hogy dolgozik, de azt látja, hogy kerested és, ha végez a munkában, akkor dobhatna egy sms-t, hogy ez meg ez van.

Én azt mondom, átvertek.

Itt meg azt védik, aki láthatóan cseszik a másikra.

2022. ápr. 26. 15:10
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Magánélet ide vagy oda egy rissz-rossz smst írhatna vagy vissza hívhatna legalább... kb 2 perc... ez egy kicsit tényleg gyanús lehet, de szerintem túl hamar kezdtél el aggódni kérdező.A hetet várd meg ha nincs fejlemény e-mailen vagy a gls csomag követő oldalán és nem veszi fel egyáltalán a telefont akkor tedd meg a szükséges jogi lépéseket a jövő héten.
2022. ápr. 26. 15:23
 27/37 Shaddark ***** válasza:
17%

Egészen biztosan átvertek :(

Ha a hardveraprón keresgélsz, rájöttél volna, hogy az 570-es kártyádat 15-ért árulják. Semennyire nem reális hogy 60ba számítsa be. Ez volt a csali - ha egy hazugságot el szeretnénk hinni sokkal könnyebben át tudnak verni minket. A szimpla csalók alacsony árral dolgoznak - ő már tovább fejlesztette a technikáját és a beszámítást használja csalinak. És persze van egy kártyája amit el tud adni 10-15 körül.

Én bemennék a helyedben amúgy.

2022. ápr. 26. 15:25
 28/37 Shaddark ***** válasza:
100%

"Így ezzel a kérdéssel kapcsolatban, ismerősöm szeretne venni GPU-t hardveraprón és hány pozitív értékelés felett érdemes venni? És személyesen, még ha az ország másik felén is van, vagy postával. Kinek mi a véleménye"

Az azért látszik az előzményekből hogy ki mennyire az.

Én ha tartanak az átveréstől simán megadom a facebook elérhetőségemet és megnézi ki vagyok, rám is video telefonálhat. És megnézheti mit vesz, akár működés közben előre egyeztetett időben. Nem a középkorban élünk már...

2022. ápr. 26. 15:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
#27 RX570-et 15-ért LOL hol ? Te szerintem GTX570-re gondolsz de abból meg nincs 4gb legközelebb olvasd el figyelmesen a kérdést mielőtt hülyeségeket irkálsz mert RX 570 4 GB bizony 60K és az még a mai helyzetben nem is vészes.
2022. ápr. 26. 15:29
 30/37 Shaddark ***** válasza:
27%
Tényleg GTX-re gondoltam, csodálkoztam is hogy ennyi rammal adtak ki belőle anno... :)
2022. ápr. 26. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!