Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Kinyomoztak, hogy ki...

SOS! Kinyomoztak, hogy ki vagyok én. Most mit tegyek? Menjek rendőrségre?

Figyelt kérdés

23F

Egy oldalon írtam kérdéseket, mindenben kapcsolatban. Az emberek nem hittek nekem, azt gondolták, hogy fake vagyok. Problémaim voltak, stb. Egyszóval mindent le írtam ami bántott. Hülyét csináltak belőlem. Nem voltak barátaim, úgyhogy mindent az internetre írtam, mert segítségre volt szükségem, tanácsra. Azt mondták, hogy küldjek képet. Küldtem. Akkor is azt gondolták, hogy fake vagyok. Aztán oda adtam az Instagrammot is. Bekövettek. Egy személy kérte tőlem a Facebookot. Oda adtam. Azt mondta, hogy nem adja senkinek.

Tegnap egy valaki írt üzenetet, hogy jól ismer, mindent tud rólam, hogy már jó ideje követ engem amiket itt írogatok. Még a barátnőm nevét is megtutta az a valaki. Instagram keresztül szerintem jöttek rá. Szerencsére a barátnőmre nem írtak rá. Tudják hogy hol dolgozom, mert láttak a tv-ben, mert a cégem feltette videóra és a tv-ben voltunk hogy hogy dolgozunk. Instagrammot töröltem végleg, azt az oldalt is ahol kérdéseket írtam. Facebookon nem tudnak rám találni. Nincs kitéve hogy hol lakom stb. Nagyon pánikba vagyok esve, hogy valaki utánam jön megtudja, hogy hol lakom és mi lesz. Nem végeztem ki semmit. Csak kérdéseket írtam ki és nem hitték el hogy olyan problémáim vannak.

Depressziós vagyok, nagyon félek, hogy mi lesz ebből. 1 évet nem írtam ki semmit, tegnap kiirtam, hogy hogy vannak stb és egy valaki írt kommentet, hogy hogy van a... Barátnőm nevét írta.

Pánikba vagyok esve. Töröltem az Instagrammot, Facebookon nem tudnak rám találni. Nagyon félek.

Mit tegyek? Menjek rendőrségre, hogy segítsenek? Pánikba vagyok esve. Rettentően félek.

Kérlek segítsetek!!!

2021. márc. 23. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz vagy ideggyógyászatra. Nem vicc, nem oltás. Alapvetően ezekhez kellett volna fordulnod
2021. márc. 23. 11:22
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ha zaklatás veszélye áll fenn, akkor mehetsz a rendőrségre. Ugyan is törölted az insta fiókod, de nem a rendőrség számára, nekik ugyan úgy megvan minden. ha pedig üzeneteket láthatják hogy ez a bizonyos illető tényleg zaklat téged, akkor tudtommal tehetsz feljelentést.
2021. márc. 23. 11:23
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Semmi nem fog történni, a valóságban senkit nem érdekelsz, főleg olyan szinten hogy személyesen kapcsolatba kerüljön veled. Ez csak netes ugratás, mert még 1 év után is emlékeznek rád, olyan jelenség lehetsz vagy lehettél (főleg ha egy zártabb kis közösségről van szó). Ezen az oldalon is az írási stílusról meg állandóan ismételgetett témákról évekre visszamenőleg fel lehet ismerni például a trollokat meg bolondokat, holott ez az oldal még anonim is. Még sincs semmilyen következménye semminek.

Ennyi idő alatt pedig ha ennyire paranoid vagy, új fiókot elég lett volna csinálnod, vagy megváloztatni a felhasználónevedet, szűkíteni a láthatóságot és hogy kikkel kerülsz kapcsolatba, meg nem lépsz vissza egy olyan toxikus közegbe, ahonnan elüldöztek, és ennyi. A többi csak felesleges pánikolás és saját magadat stresszeled a semmin.

2021. márc. 23. 11:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mitől félsz? Szerinted ki veszi a fáradtságot hogy valami mentális beteg csávót üldözzön? Tényleg inkább pszichológushoz kellene menned.
2021. márc. 23. 11:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A problémáiddal nem a netes csodafórumokat kellett volna megkeresni, ahol boldog-boldogtalan hozzáférhet a tagok adataihoz, hanem egy pszichológust, aki diszkréten kezeli az adataidat is.

És nem szabad ennyire hiszékenynek lenni.

Soha nem szabad vadidegeneknek személyes adatokat megadni.

2021. márc. 23. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, engem meg több száz ember ismer és tudja hol lakom, rokonok, ismerősök, de csak a panelházból is vagy' száz ember, mégse aggódom emaitt.

Sőt... még orbán viktor is tudja bszdki, volt hogy küldött nekem levelet... meg volt mikor gyurcsány hívott telefonon :DDD oszt' hiába dumáltam neki vissza, csak szalagról ment a felvétel, pedig mondtam volna ezt-azt :D

kettejük kivételével nem szoktak zaklatni, ők se gyakran

régebben még volt pár jehovás, de mikor egyszer kellemetlen kérdéseket tettem nekik fel, különböző ellentmondásokra rávilágítva világnézeteikben, azóta nem jönnek

2021. márc. 23. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj már bele abba, hogy ha tudnák is címedet, kit érdekelne? :D
2021. márc. 23. 11:44
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Egy személy kérte tőlem a Facebookot. Oda adtam. Azt mondta, hogy nem adja senkinek.

Facebookon nem tudnak rám találni.

Miki manó, mesélj nekünk.

2021. márc. 23. 14:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Tegnaptól úgy állítottam be, hogy ne találjanak rám.
2021. márc. 23. 15:23
 10/14 anonim ***** válasza:
És megnyugodtál már? Vagy mitől félsz? Mi történik, ha megtalálnak?
2021. márc. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!