Mit szóltok a fideszes Ripost címlapjához? Kinyomozták hogy a Jobbik logója muszlim.
Mindig is sejtettem, hogy ez áll a háttérben!
Most már tuti Fideszre szavazok!
Én szezámmagot sem szoktam enni, mert az Ali baba is arab volt és ő mondta folyton, hogy szezám tárulj!
Nézd, megépítjük a Halálcsillagot.
A hírcsárda hitelesebb mint a Ripost és Origo féle narancspropaganda szennyoldalak.
Jobban megnéztem azt a logót és döbbenetes dolgokra figyeltem fel! Nem csak egy félhold van benne, hanem egyenesen kettő, egy piros meg egy fehér! Duplamuszlim! Aztán ott van az a zöld gömb is. A zöld ugye az iszlámok szent színe, ez elég egyértelmű kell legyen minden Magyar Ember számára: ezek iszlámokká akarják tenni Magyarországot, amit a két félhold vigyáz majd. Meg aztán ott van az a kettős kereszt is. Csak megfordítjuk és máris ott van az eddig rejtett sátánista szimbóleum! Végül ha a JOBBIK szó betűiből egyet elveszünk és négyet megváltoztatunk, mit kapunk? Na mit? Úgy van: ZSIDÓ! Most már látjátok, milyenek ezek? Nem választások kellenek ide, hanem ördögűzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!