A Jobbik szerint az Arabok , de am talán a Lengyelek.
2016. júl. 4. 20:13
2/15 anonim válasza:
Törökök biztos, sokat jártam Isztambulban az elmúlt években és mindig örömmel és barátsággal beszéltek rólunk.
2016. júl. 4. 20:13
3/15 anonim válasza:
Az általad felsoroltak minden bizonnyal, én hozzátenném az olaszokat, és úgy tapasztaltam hogy nyugat-európában is nagyra tartják Magyarországot, főleg a bevándorláspolitikánk miatt.
2016. júl. 4. 20:17
4/15 anonim válasza:
Kb. felsoroltad, esetleg még hozzá lehetne tenni az olaszokat, finneket, észteket.
2016. júl. 4. 20:25
5/15 anonim válasza:
A törökök tényleg.
Én is voltam kint Törökországban, tényleg barátságosak ott az emberek.
Nyugat-Európában meg inkább csak a jobboldaliak kedvelik a magyarokat.
2016. júl. 4. 20:27
6/15 anonim válasza:
Mindenki utál és kedvel mindenkit. Én utálok és kedvelek mindenkit.
2016. júl. 4. 20:28
7/15 anonim válasza:
Ezek közül leginkább talán a törökök és a lengyelek.
2016. júl. 4. 20:29
8/15 A kérdező kommentje:
Albánok is szeretnek minket! Mivel, szerb ellenesek vagyunk és ők is. Láttam már olyan albánt,aki megfenyegetett egy románt,hogy hadja békén a magyarokat. Azeriek is, a baltás gyilkost kiadtuk nekik,aki megölt egy örmény katonát.
2016. júl. 4. 20:32
9/15 anonim válasza:
"Albánok is szeretnek minket! Mivel, szerb ellenesek vagyunk és ők is. Láttam már olyan albánt,aki megfenyegetett egy románt,hogy hadja békén a magyarokat. Azeriek is, a baltás gyilkost kiadtuk nekik,aki megölt egy örmény katonát."
Ööö...milyen gondolat menet már ez!?
2016. júl. 4. 20:35
10/15 anonim válasza:
Nekem vannak albán kollégáim, s valamiért tényleg kedvelnek minket, szimpatizálnak a magyarokkal. Könnyen lehet, hogy itt valóban a szerb vs. szerbiai kisebbségek közti ellentétek/szimpátiák állnak a háttérben.
Beszélgetés közben hamar előjönnek a - török közvetítés által meglévő - hasonló szavak stb.
Sok albán él kisebbségben, Koszovóban, Macedóniában stb. ez is egy közös pont, ugye erdélyi, felvidéki stb. magyarok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!