Mi lehet a baj a gépemmel?
Vettem egy héttel ezelött 21'colos monitort, de nem bírta a videó kártyám játék mellett az ekkora felbontást. Ezért vettem ma hozzá egy erősebb videó kártyát, 4 GB, a régi 2GB volt. Gondoltam minden szuper lesz végre tudok majd játszani. De amint a gépbe került rettentően lassú volt minden a betöltése egy sima böngészőnek. A játékról ne is beszéljünk mert fényévekkel rosszabb volt. Az lenne a kérdésem hogy mi lehet a baj ? Ramból 10GB van, mindig van 4-5 szabad a hőfokok tökéletesek. A processzorom a régi. Egy I5 650-ről lenne szó, az "új" videó kártyám egy GT630 4GB-t tud, és semmi elképzelésem sincs hogy miért ilyen szar a teljesítmény, nem nagy az elvárásom, de eddig ezzel a monitorral meg a régi kárytámmal szó szerint repült a gép, a játékomban is fix 80 fps-em volt, de fps játékról van szó tehát az k*rva kevés, drivert a windows keresett hozzá de van az is, mégis olyan mintha csak driver nélkül lenne a kártya a gépbe.
Előre is köszi a segítséget.
"persze ez is csak akkor számít, ha nem 60/75Hz a monitor"
Nem csak akkor számít. Van egy rakás játékmotor ami néhány magas fps tartományban előnyökhöz juttat, pl ilyenek a régebbi Call of Duty multik is ahol 250 és 333fps-nél volt előrhető a nagy jump :)
Valóban vannak ilyen glitchek, de egy átlagos Gamer számára semmilyen előnyt nem tartogat 60Hz-es monitoron a 150FPS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!