Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a gépemmel?

Mi lehet a baj a gépemmel?

Figyelt kérdés

Vettem egy héttel ezelött 21'colos monitort, de nem bírta a videó kártyám játék mellett az ekkora felbontást. Ezért vettem ma hozzá egy erősebb videó kártyát, 4 GB, a régi 2GB volt. Gondoltam minden szuper lesz végre tudok majd játszani. De amint a gépbe került rettentően lassú volt minden a betöltése egy sima böngészőnek. A játékról ne is beszéljünk mert fényévekkel rosszabb volt. Az lenne a kérdésem hogy mi lehet a baj ? Ramból 10GB van, mindig van 4-5 szabad a hőfokok tökéletesek. A processzorom a régi. Egy I5 650-ről lenne szó, az "új" videó kártyám egy GT630 4GB-t tud, és semmi elképzelésem sincs hogy miért ilyen szar a teljesítmény, nem nagy az elvárásom, de eddig ezzel a monitorral meg a régi kárytámmal szó szerint repült a gép, a játékomban is fix 80 fps-em volt, de fps játékról van szó tehát az k*rva kevés, drivert a windows keresett hozzá de van az is, mégis olyan mintha csak driver nélkül lenne a kártya a gépbe.

Előre is köszi a segítséget.

2022. ápr. 16. 22:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Áháá, igazából megvan mind a 2 kártya még, de így esélytelen hogy játszak normálisan egy játékban. Esetleg valami tanács hogy ne laggoljak az fps játékokban ? Mert az igaz hogy 60-al is játszható, de az nekem kevés, 150 hez szoktam hozzá, úgy nekem baromi folyamatos a játék. És mielött nem volt meg ez a monitor addig annyival is futott a szekér.
2022. ápr. 17. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor kezdésnek sürgősen tedd vissza a régi kártyát (6670). Ha azzal sincs meg a 144FPS (persze ez is csak akkor számít, ha nem 60/75Hz a monitor), akkor következő lépés a platformcsere: valamit valamiért, egy 30 ezres gépen nem kívánságműsor az FPS szám.
2022. ápr. 17. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

"persze ez is csak akkor számít, ha nem 60/75Hz a monitor"

Nem csak akkor számít. Van egy rakás játékmotor ami néhány magas fps tartományban előnyökhöz juttat, pl ilyenek a régebbi Call of Duty multik is ahol 250 és 333fps-nél volt előrhető a nagy jump :)

2022. ápr. 17. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Valóban vannak ilyen glitchek, de egy átlagos Gamer számára semmilyen előnyt nem tartogat 60Hz-es monitoron a 150FPS.

2022. ápr. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!