Mi a baj a gepemmel?
hp 250 g5 notebook pc
Intel Celeron CPU N3060 1,60 GHz
4 GB memoria
64 bit op rsz x64 alapu proci
Ezen a gepen majdnem minden jatek laggol, meg az ilyen flashes jatekok is, lassan nyitja meg az alkalmazasokat, kepeket, mindent. Ez mindig igy volt, pedig ujonnan vettem. Viszont gyorsan kapcsol be es soha nem melegszik tul es nagyon halk. Biztos, hogy nem az internettel van baj, mert az mindig fullos szoval nem ertem.
mit tegyek
Egy SSD segítene az alkalmazások gyorsabb megnyitásában. Viszont az a proci nem túl combos és a 4 GB RAM sem eget rengető már egy Win10 mellett. :)
Próbálkozhatsz az SSD-vel, de szerintem 1-2 éven belül akkor is cserés lesz az egész vas. :)
Flash játékok nem igazán, hiszen a flash be lett tiltva. Persze trükökkel elő lehet hozni... de nem hiszem, hogy itt fennálna ez.
Vissza a lényeghez: ahogy írják, brutálgyenge ez a proci, megjelenésekor is a hulladék kategória volt. Egy SSD segítene reszponzívabbá tenni a gépet, tehát képek-programok megnyitása és hasonlókon segítene. Ezeknél az 5400 rpm HDD a szűk keresztmetszet. De böngészőben, vagy ahol a proci a szűk keresztmetszet, ott nem. És sajnos ez a proci nagyon hamar szűk keresztmetszetté válik. Nem véletlenül mondjuk, hogy olcsón új laptopot nem éri meg venni... egyszerűen használhatatlanok... ott vannak a strapabíró használt üzleti laptokok, régi, de sokkal erősebb hardverrel, prémium kialakítással. Ezt add el! mert minden ráköltött pénz felesleges... és vegyél helyette valamit, ami megfelel legalább a mai kot böngészőinek követelményeihez... mennyit szánnál rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!