Mi lett a gépemmel? Elromlott végleg és minden adatom, képem odaveszett?
A gépem egyik pillanatról a másikra hibát jelezve kikapcsolt, és mikor be szeretném kapcsolni akkor sípol és pirosan világít a LED.
Már körülbelül 10-szer próbáltam bekapcsolni és mind a 10-szer ezt csinálta, és ha nem kapcsolón ki hanem hagyom sípolni akkor nagyon csúnya hangot ad ki, valahogy elkezd nagyon hangosan “fújni” vagy nem is tudom hogy fogalmazzak..
Nagyon remelem, hogy ha már a gépet nem is, de az adatokat, képeket meg lehet még menteni, mert minden emlékünk, minden létező dolog a gépen volt rajta, ráadásul a kedvenc CDm is beleragadt...😔😔
Mit lehet ilyenkor tenni? Meg lehet még menteni valahogy?
6-ot csipog, utána nagyon hangosan zúg és jön belőle por...
Áramtalanítást próbáltam, ugyan az..
Nagyon remelem, hogy megmaradnak, ha igen akkor biztos készítek egy másolatot belőlük..:(
Délután elvisszük szerelőhöz, ő megcsinálja szakszerűen.
Írd meg pontosan, hogy milyen alaplap ez!
Aztán keress rá az alapján a beep code-ra!
Valamelyik hardverelem. 6 sípolás biztosan nem ram. Az általában 1 hosszú, vagy 3-4 rövid szokott lenni. Inkább videokártya lehet.
Az adatokkal tényleg semmi gond nincs. A lemezt is ki tudod venni. Egy vékony pálcát bedugsz a kis lyukon, akkor ki tudod pöccinteni. Ezért van ott mindegyiken. [link]
A hangos fújás szimplán csak egy vész mód. Mivel nem tud leállni, sem elindulni, ezért fogalma sincs, hogy milyen hőmérsékletek vannak rajta, így mindent maxra teker a hardver megvésése érdekében.
(Ha tényleg videokártya lenne, akkor vedd ki (figyel a pöcökre a csatalkozó alján!), és dugd át az alaplapi csatlakozóba a monitort. Ha van integrált grafika, akkor így elindulhat)
Kék halálnak hívunk minden olyan hibát, amikor a win összeomlik és szép kék képernyőn nyomja a hibaüzenetet.
Amúgy frissítetted a rendszert (vagy hagytad, hogy frissítse magát)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!