Odaveszett mindenem a gépen?
Ma nem bírtam bekapcsolni a gepem es kozolte egyik ismerösöm h virust kapott.( pedig most volt ujratelepítve) .
Sok 100 kepem van a gepemen es mashol nincs masolat. Akkor most mindenem odaveszett vagy ugye van vmi mentőöv?:o
Kivettem az "odalett" winchestert, mert az égvilágon nem engedett semmit indítani, belenyomtam egy 20 gigásat, feltelepítettem az XP-t, amikor ment, visszatűztem mellé a "rokkantat", láttam, le tudtam szedni az adatot..
Aztán az elsővel rázavartam egy alapos víruskeresőt, fél nap alatt rendbeszedte...
vírus ennyire nem szokta berongálni. ha van normális informatikához értő ismerősöd, vidd el neki a vinyódat (meg egy kocka sört :P ), ő majd átmásol mindent, meg kitakarítja a rendszeredet. ha úgy se működik, annak már komolyabb baja lesz.
végső esetben ha nagyon pótolhatatlan cucc akkor www.kurt.hu, de azt már nem úszod meg egy kocka sörrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!