Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyivel erősebb egy RX6600...

Mennyivel erősebb egy RX6600 egy RX570 videókártyánál?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az RX 570-es harcosom már nehezen veszi fel a versenyt az újabb játékokkal, szeretném lecserélni.

Sajnos a videó kártya árak emelkedése miatt ez a maximum amit megvehetek, ez is nagyon fájdalmas lesz.

A gépem a következő:

Ryzen 5 1600AF

4x4GB 3200 (2600mhz-en mennek csak stabilan...)

MSI Gaming Plus Max alaplap

650 FSP Fél moduláris.

Előre is köszönöm!

2022. ápr. 7. 22:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor felejtős a dolog?
2022. ápr. 8. 18:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kb ez az egyetlen kártya, amely elérhető árban van. Van még az RTX 3050 ,de gondolom itt is ugyanez a szitu.
2022. ápr. 8. 18:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Na, kb három perc alatt már meg is találtam az infót,hogy a 3050 RTXnél nincsen ilyennel probléma. :) De nem szeretnék nVidiára váltani, világ életemben AMD kártyáim voltak.
2022. ápr. 8. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

( Úgy látom megjött a lepontozóbrigád...)

Nem mondom, hogy felejtős. Ott a linkelt teszt, 20 játékkal tesztelik 1080p,1440p és 4K felbontáson ( gondolom a pontozógépek csak az első oldalon lévp grafikonig jutottak és azt sem értették :D ), megnézed mivel játszol és azt hogy mi az eltérés. Van ahol kereken 0 ( pl Cyberpunk ) és van ahol 20% ( Hitman 3, full HD ). Az átlag eltérés a pci-e 3.0 és 4.0 között 2% körüli fullHD-ban, e felett pedig kevesebb, de ez ÁTLAG. Ha te 7/24-ben Hitmaneznél az szívás, ha pedig olyan játékokkal ahol az eltérés teljesen elhanyagolható 0-2fps között mozog az meg gond nélkül vállalható :D

Fusd át azt a 22 oldalt, nézd meg azokat a játékokat amik érdekelnek, olyan felbontáson amilyen monitorod van/lesz és eldöntöd, hogy neked jó-e vagy sem. Ekkora kiadás előtt szánd rá azt az 5 percet.

2022. ápr. 8. 18:34
 15/15 A kérdező kommentje:

Tőlem nem ment senkire sem a lepontozás! :) Én mindenkire zöldet nyomtam, nekem az is óriási segítség ha csak valaki rászánja az idejét és megpróbál segíteni. Sajnos ráfáztam és megvettem egy 2560x1080-as moncsit, így azért kicsit magas a léc, az RX570 izzad is keményen.

Rászánom persze azt az 5 percet! Igyekszek jobban utána járni a dolgoknak, köszi! :)

2022. ápr. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!