Mennyivel erősebb egy RX6600 egy RX570 videókártyánál?
Sziasztok. Az RX 570-es harcosom már nehezen veszi fel a versenyt az újabb játékokkal, szeretném lecserélni.
Sajnos a videó kártya árak emelkedése miatt ez a maximum amit megvehetek, ez is nagyon fájdalmas lesz.
A gépem a következő:
Ryzen 5 1600AF
4x4GB 3200 (2600mhz-en mennek csak stabilan...)
MSI Gaming Plus Max alaplap
650 FSP Fél moduláris.
Előre is köszönöm!
Köszi szépen. Egyenlőre muszáj lesz beérnie a PCI 3.0 slottal. :)
Sajnos ilyen árak mellett képtelenség, hogy most tudjak venni egy lapot.
#6 jogos a felvetés de sajnos amit találtam az azt mutatja, hogy nem akkora a gáz azért mint a 6500XT-nél de azért hagy kívánni valót maga után.
ctrl+f -> pcie
Egyből oda fog dobni ahol ezt tárgyalják.
Bár azt nem értem, hogy akárhol nézek róla képet/videót, mindegyik RX6600 X16-os PCI-E csatlakozóval rendelkezik de baromi sok ilyen fórumot találok ahol azt írják, hogy fizikailag csak X8-ban működik.
Ezzel kapcsolatban esetleg a jártasabbak megerősíthetnének, hogy csak szimplán "dísznek" van-e ott az össze érintkező a PCI-E sínen vagy létezik belőle X8-as meg X16-os esetleg?
Az összes RX6600 PCIE 4.0 x8-cal készül, a GPUkon fizikailag nincs több sáv. Lehet néhány gyártónál volt felesleges x16-os nyák és arra kerültek a GPU-k :)
A TPU tesztje sztem elég korrekt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!