Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem hozza a pc-m azt a...

Miért nem hozza a pc-m azt a teljesítményt, mint a videókban?

Figyelt kérdés

6600Xt vga

i5 11600

16gb ram

b560m plus alaplap

Elden ring-et próbáltam. Videók alapján a fix. 60 fps-t hozza high beálíltások mellett. Nekem pedig szaggat mediumon is. Miért lehet?

2022. ápr. 4. 14:27
 1/4 Haburc ***** válasza:
100%
Ellenőrizd a BIOS beállításokat, hogy megfelelőek e, valamint nézd meg, hogy a driverek fel vannak e telepítve. Nem melegszik nagyon a géped? Ha melegszik, az alaplapi védelem miatt visszább veszi a proci órajelet. Segíthet egy alapos kitakarítás, újrapasztázás is. Első körben ezeket ellenőrízném.
2022. ápr. 4. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:

A bioshoz nem értek, ott nem tudom mit kellene nézni.

Nem melegszik, teljesen új a gép.

2022. ápr. 4. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Mert te nem ugyanolyan korulmenyek kozt futtatod a jatekot.

Beallitasok, driverek, tuning, hatterben futo programok, virusok, vagy csak olcso tapot vettel.

2022. ápr. 4. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Enermax Revolution 750W goldos táp.

És mit tudnék kezdenia driverekkel? Ehhez a részéhez nem értek. Van megbízható program, ami lefrissít nekem mindent?

2022. ápr. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!