Az alábbi notebook vagy egy hozzá hasonló vagy azonos teljesítményű előreláthatóan hány évig fog kiszolgálni fagyások nélkül?
Internetezésre, filmezésre és zenehallgatásra használnám.
Testvérem vett egy Asus Vivobook X512UA-BR682T notebookot pár hónapja. Nagyon jó kis gép, hasít mint a villám, semmisem akad rajta. Tanulásra és a fent említett dolgokra használja.
Előreláthatólag a következő egy évben majd ha összejött az ára én is vennék egy újat az enyém helyett, és legszívesebben ugyan ilyet vennék, vagy egy vele megegyező teljesítményűt.
A mostani egy Lenovo Ideapad 320 80XV00UPHV de ez annyira gyenge hogy sokszor a hajam tépem tőle. Netezni is alig lehet vele, filmnézésről meg ne is álmodjak mert annyira fagy. Pedig már a HDD-t is SSD-re cseréltem, és az alap 4 GB ramot is megdupláztam benne, de szinte semmivel sem lett jobb.
Az az alaplapra forrasztott AMD® E2-9000 processzor Single channel memória és gyalázatosan gyenge számolási teljesítménnyel jó hogy az agyadra megy.
Gondolom amikor megvetted ez volt a legolcsóbb újonnan kapható cucc.
Az Asus teljesen más kategória, de semmi különös. Nagyjából a tizenkettő egy tucat konzumer kategória. Szinte behunyt szemmel találomra is választható hasonló minőség hasonló áron.
8
Az mondjuk nettó bullshit, hogy ne menjen a 720p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!