Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung a51 torött kijelzővel...

Samsung a51 torött kijelzővel össze lehet kötni PC-vel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha van megfelelően hosszú spárga kéznél...
2022. márc. 17. 12:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Adatok kellenének a telóról, csak az a baj, hogy mtp módba van alapból a teló. 50ezrem meg nincs megcsináltatni a kijelzőjét
2022. márc. 17. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Tanúság #1: Telefonon nem tárolunk érzékeny vagy számunkra fontos adatot. Szubjektív: Ellopás vagy eltünés esetén is menne a panasz áradat.

Tanúság #2: Telefont jó védeni valami szilikon tokkal és kijelző fóliával. Szubjektív: Elképzelni se tudom, hogy lehet összetörni a kijelzőt, mert nekem soha sem sikerült.

Tanúság #3: Rendszeres mentés vagy felhőszolgáltatás használata erősen ajánlott. Ha csak egyszerűen megadná is, nincs az a "Jaj, hogyan szerzem vissza" fejvakadásos pánik.

Szubjektív: Középiskolákban oktathatnák a kibertudatosságot, hogy "egy adat, nem adat", de ha van belőle másolat, akkor ha az egyiknek baja lesz, ott a másik. Persze az "egy sör nem sör" az megy. :)

2022. márc. 17. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha rákötöd gépre abszolút nem látja amíg nem engedélyezed telefonon a kapcsolatot? Akkor elég gáz, szétszedés és akár csak ideiglenes csere képernyő nélkül nem nagyon fog menni.

Ha van benne SD kártya, esetleg azt kiveheted és kártyaolvasóval átmásolhatod a tartalmát a gépre.

2022. márc. 17. 15:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Eszközkezelőbe látja, de csak mtp eszközként.

3/4. Felhőszolgáltatás mostmár késő, az összetörés meg egy sima leejtés volt (én is meglepődtem hogy csak ennyit bír)

2022. márc. 17. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
annyit lehet csinálni ha van ismerősöd lemelegíteni a ragasztót, mobil szervizben rádugni egy ideiglenes érintő képernyőt és ott helyben átmásolni mindent egy pendrive-ra. Kérdés mennyire segítő készek vagy sem.
2022. márc. 17. 15:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Találtam 20ezerér neten kijelzőt hozzá. Szervizekbeeg 45öt kérnek. Ha magam csinálom akkor mire figyeljek rendelésnél? Van külömbség közöttük?

[link]

2022. márc. 17. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:

speckó ragasztó nem árt, hogy vissza tudd rakni és vízhatlan legyen, kell izopropil alkohol felület tisztításhoz, egyéb apróságok.

Szerintem egyszerűbb ha megnézel pár videót a témával kapcsolatban, ahol lassan és részletesen elmondják mit hova mennyiért.

2022. márc. 17. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha magad csinálod akkor már két törött kijelződ is lesz.. ;D
2022. márc. 17. 17:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, 9/9 fő az optimizmus 😄
2022. márc. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!