Samsung a51 torött kijelzővel össze lehet kötni PC-vel?
Tanúság #1: Telefonon nem tárolunk érzékeny vagy számunkra fontos adatot. Szubjektív: Ellopás vagy eltünés esetén is menne a panasz áradat.
Tanúság #2: Telefont jó védeni valami szilikon tokkal és kijelző fóliával. Szubjektív: Elképzelni se tudom, hogy lehet összetörni a kijelzőt, mert nekem soha sem sikerült.
Tanúság #3: Rendszeres mentés vagy felhőszolgáltatás használata erősen ajánlott. Ha csak egyszerűen megadná is, nincs az a "Jaj, hogyan szerzem vissza" fejvakadásos pánik.
Szubjektív: Középiskolákban oktathatnák a kibertudatosságot, hogy "egy adat, nem adat", de ha van belőle másolat, akkor ha az egyiknek baja lesz, ott a másik. Persze az "egy sör nem sör" az megy. :)
Ha rákötöd gépre abszolút nem látja amíg nem engedélyezed telefonon a kapcsolatot? Akkor elég gáz, szétszedés és akár csak ideiglenes csere képernyő nélkül nem nagyon fog menni.
Ha van benne SD kártya, esetleg azt kiveheted és kártyaolvasóval átmásolhatod a tartalmát a gépre.
Eszközkezelőbe látja, de csak mtp eszközként.
3/4. Felhőszolgáltatás mostmár késő, az összetörés meg egy sima leejtés volt (én is meglepődtem hogy csak ennyit bír)
Találtam 20ezerér neten kijelzőt hozzá. Szervizekbeeg 45öt kérnek. Ha magam csinálom akkor mire figyeljek rendelésnél? Van külömbség közöttük?
speckó ragasztó nem árt, hogy vissza tudd rakni és vízhatlan legyen, kell izopropil alkohol felület tisztításhoz, egyéb apróságok.
Szerintem egyszerűbb ha megnézel pár videót a témával kapcsolatban, ahol lassan és részletesen elmondják mit hova mennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!