Samsung galaxy A41 telefonomról szeretnék adatokat menteni törött kijelzővel?
Figyelt kérdés
A képernyője teljesen belilult és nem érzékel sehol (fel sem tudom oldani), van egy másik telefonom arra szeretném átrakni a képeket, telefonszámokat satöbbi... Hogyan tudnám megcsinálni?2021. ápr. 24. 08:57
1/5 anonim válasza:
Toltofejet leveszed a toltozsinorrol egyik vege telefonba masik vege egy laptop vagy asztali gep usb-jebe es atmasolod azok merevlemezere
2/5 anonim válasza:
Csak úgy öt éve kell engedélyt adni a telefonon a fájlátvitelre.
Kérdező, én azt javasolnám, hogy nézd meg a felhőtárhelyeid, ha be volt kapcsolva a szinkronizálás.
Ha nem, akkor szervizbe kell vinned.
(Van egy harmadik megoldás, az USB hub, amit beledugsz a telefonba, a hubra pedig kötsz egy hdmi-s kijelzőt, egeret, billentyűzetet...azonban ez vagy működik, vagy nem, egy usb hub - feltételezve, hogy a többi cucc megvan - meg 10e ft körül van: [link]
3/5 anonim válasza:
Hogy állsz kérdező, haladtál előre?
Vagy miért emelted ki a kérdést?
4/5 anonim válasza:
2/3: Samasung androidon nem kell, iPhonon, iPad-on igen
5/5 anonim válasza:
és tényleg, most kipróbáltam...eddig Huaweim volt, azon kellett, ezt meg még nem dugtam rá a gépre.
hát, akkor a kérdező dolga csak annyi, hogy rádugja a telefont a gépre, ezek szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!