Vissza lehet állítani a telefonomat android 10-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lefrissítettem samsung a71 telefonomat android 11-re. Nagyon nem tetszik, számomra kezelhetetlen, csúnya. Vissza lehet valahogyan állítani android 10-re? Ha beviszem a samsung szervízbe, hogy állítsák vissza hülyének fognak nézni?2021. ápr. 12. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nem fognak hülyének nézni, egyébként meg lehet de ha nem értesz hozzá inkább ne csináld, mert szétcsaphatod vele a telefont és megy a kukába.
2/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor hova kell menni vele? Egyből a szervízbe vagy az euronicsba mert ott vettük? Esetleg fizetni kell érte? És az adatok elveszhetnek, vagy ennek nem áll fennt a veszélye?
2021. ápr. 12. 18:56
3/5 anonim válasza:
Ha garanciás szerintem ingyen megcsinálhatják. De nem biztos, hogy elvállalnak ilyesmit. El fognak veszni az adataid, hiszen ez nem szoftverfrissítés lesz.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Az, hogy "Szétcsaphatod a telefont, meg hogy mehet a kukába" túlzás, mert a Samsung vészvisszaállító mindíg segít ilyen helyzetben.
De én is javaslom, hogy ha nem értesz hozzá, inkább vidd be egy telefonos szaküzletbe, és ott segítenek majd neked.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!
2021. ápr. 12. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!